Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DVD плейър не иска да чете дискове, за сервиз?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 8:45    Заглавие: Отговорете с цитат

enermax написа:
Не търся човек-сервиз, който да ми дойде на място вкъщи, а фирма-сервиз

Продължавам да не мога да те разбера...
Колко от тези описани във темата имат фирми според тебе?
Че даже аз имам две(макар и да не съм от СФ и да не мога да ти свърша работа)...
Или мислиш че без да има човек,може да има фирма?На кой ще е регистрирана тя тогава?Може би на Светия дух? Laughing

Цитат:
и да си го взема с ако може някаква гаранция

Това няма нищо общо-за гаранцията винаги можеш да се уговориш още при постъпването на уреда за ремонт.

Цитат:
За мен:
Цитат:
iwkom написа:
гр. Чирпан
GSM 0886540952

не е сервиз. Припечелвай си като ремонтираш уреди, нищо лошо, но аз търся сервиз. Сервизът трябва да има адрес,

Айде да не ми обясняваш какво трябва да има един сервиз при положение че имам такъв от 15години...Защо има или няма адреси е дискутирано многократно...никой не мога,нито пък желая да го карам да си публикува адреса във форума-дадени са достатъчно много координати-телефони,ЛС и прочие...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
enermax
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Относно адресите, като не са написани, как да разбера къде да занеса уреда? Rolling Eyes Затова написах, че това не са сервизи... ако криете адресите по някакви причини, това аз не го знам.

Бушона не правят SONY, а щом ЛАС са скъпаджии, защо не препоръчате 2-3 добри сервиза, където да отида. Какво толкова искам, нали си плащам, не искам безплатно Wink

Какво ще кажете тогава за сервиз Дарлигтон или Елани - Надежда?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:20    Заглавие: Отговорете с цитат

enermax написа:
Относно адресите, като не са написани, как да разбера къде да занеса уреда?

Вдигаш телефона и започваш да натискаш леко с пръсти бутоните,като гледаш цифрите,които са дадени в обявата да съвпадат с цифрата изобразена на бутона на телефона или под дупката на шайбата...
Или натискаш бутона в профила на съответния потребител...Пишеш му съобщение и даваш "Изпрати".
Цитат:
защо не препоръчате 2-3 добри сервиза, където да отида.

Мисля че от началото на темата правим точно това.Само че имам усещането че ако бях говорил на стената отсреща,по-щеше да има някакво разбиране и адекватност.
Баси и темата-нерви,като корабни въжета да имаш само да отговаряш. Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе Божиле, не разбра ли че човека търси лъскав сервиз, с алуминиева дограма, испански гранитогрес, реклами по билбордове и ТВ, готина секретарка в приемното и т.н. Laughing Laughing Laughing , с една дума търси СЕРВИЗ!!! А не човек дето да му поправи уреда.
Върнете се в началото
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама вие ме утрепахте с тази тема! Very Happy
Към питащия щом не му харесват тези от форума Confused Пишете в Гугъла (Тв сервизи София) и ще излезат колко ви душа сака Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:57    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
търси лъскав сервиз, с алуминиева дограма, испански гранитогрес, реклами по билбордове и ТВ, готина секретарка в приемното

и същевременно да не
enermax написа:
идва много нанагорно

Па ако може и секретарката да прави френска либов на клиента докато чака да му оправят ДВД-то... Laughing
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 17:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Мдааа,вие се майтапите ама човека има известно право.Сега разгледах тази тема за сервизите и наистина двама трима са си написали адресите.Аз дори не бях написал нищо.Я да си представим че търсим автосервиз и нямаме приятел дето да се занимава с тая работа и сме чували че в Дарукар поправят коли.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 17:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Е какъв е проблема?Пише P.M. или сбажда по телефона и се разбират.Така или иначе може конкретния майстор примерно да не ремонтира въобще посочения род техника,дадената марка,да не може да приеме уреда,да е болен,смрял,банкрутирал и т.н.Така или иначе преди да бъде занесен уреда е желателно да се извърши контакт със сервиза-най-малкото за да се уточни по кое време да бъде приет уреда.
А и СФ не е толкоз голяма като разстояния.
А от друга страна хората си имат достатъчно доводи да си не дават част от личните данни и то съвсем основателни.
enermax
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 16:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво PM ще ви пиша бе като нямате адреси? Ще ми дойдете вкъщи с голи ръце и какво ще поправите?? Twisted Evil Аман от всезнайковци!

Откъде ще вземете резервни части, ако трябва...аха ще почне едно звънене "абе Стончо, имаш ли резистор....еди кво си".... смях в залата.

По-добре да питам във форума на data.bg, отколкото във форума за "електроника".
Върнете се в началото
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 16:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Ще ми дойдете вкъщи с голи ръце и какво ще поправите??

Мдаааа....... Rolling Eyes Поне при Коцев майстора дойде с чук и дървено трупче Confused .Катинарче please Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети