|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 8:45 Заглавие: |
|
|
| enermax написа: | | Не търся човек-сервиз, който да ми дойде на място вкъщи, а фирма-сервиз |
Продължавам да не мога да те разбера...
Колко от тези описани във темата имат фирми според тебе?
Че даже аз имам две(макар и да не съм от СФ и да не мога да ти свърша работа)...
Или мислиш че без да има човек,може да има фирма?На кой ще е регистрирана тя тогава?Може би на Светия дух?
| Цитат: | | и да си го взема с ако може някаква гаранция |
Това няма нищо общо-за гаранцията винаги можеш да се уговориш още при постъпването на уреда за ремонт.
| Цитат: | За мен:
Цитат:
| iwkom написа: | гр. Чирпан
GSM 0886540952 |
не е сервиз. Припечелвай си като ремонтираш уреди, нищо лошо, но аз търся сервиз. Сервизът трябва да има адрес, |
Айде да не ми обясняваш какво трябва да има един сервиз при положение че имам такъв от 15години...Защо има или няма адреси е дискутирано многократно...никой не мога,нито пък желая да го карам да си публикува адреса във форума-дадени са достатъчно много координати-телефони,ЛС и прочие... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
enermax Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:16 Заглавие: |
|
|
Относно адресите, като не са написани, как да разбера къде да занеса уреда? Затова написах, че това не са сервизи... ако криете адресите по някакви причини, това аз не го знам.
Бушона не правят SONY, а щом ЛАС са скъпаджии, защо не препоръчате 2-3 добри сервиза, където да отида. Какво толкова искам, нали си плащам, не искам безплатно
Какво ще кажете тогава за сервиз Дарлигтон или Елани - Надежда? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:20 Заглавие: |
|
|
| enermax написа: | | Относно адресите, като не са написани, как да разбера къде да занеса уреда? |
Вдигаш телефона и започваш да натискаш леко с пръсти бутоните,като гледаш цифрите,които са дадени в обявата да съвпадат с цифрата изобразена на бутона на телефона или под дупката на шайбата...
Или натискаш бутона в профила на съответния потребител...Пишеш му съобщение и даваш "Изпрати".
| Цитат: | | защо не препоръчате 2-3 добри сервиза, където да отида. |
Мисля че от началото на темата правим точно това.Само че имам усещането че ако бях говорил на стената отсреща,по-щеше да има някакво разбиране и адекватност.
Баси и темата-нерви,като корабни въжета да имаш само да отговаряш.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:50 Заглавие: |
|
|
Абе Божиле, не разбра ли че човека търси лъскав сервиз, с алуминиева дограма, испански гранитогрес, реклами по билбордове и ТВ, готина секретарка в приемното и т.н. , с една дума търси СЕРВИЗ!!! А не човек дето да му поправи уреда. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:51 Заглавие: |
|
|
Ама вие ме утрепахте с тази тема!
Към питащия щом не му харесват тези от форума Пишете в Гугъла (Тв сервизи София) и ще излезат колко ви душа сака  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 16:57 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | търси лъскав сервиз, с алуминиева дограма, испански гранитогрес, реклами по билбордове и ТВ, готина секретарка в приемното |
и същевременно да не
| enermax написа: | | идва много нанагорно |
Па ако може и секретарката да прави френска либов на клиента докато чака да му оправят ДВД-то...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 17:34 Заглавие: |
|
|
Мдааа,вие се майтапите ама човека има известно право.Сега разгледах тази тема за сервизите и наистина двама трима са си написали адресите.Аз дори не бях написал нищо.Я да си представим че търсим автосервиз и нямаме приятел дето да се занимава с тая работа и сме чували че в Дарукар поправят коли. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 17:57 Заглавие: |
|
|
Е какъв е проблема?Пише P.M. или сбажда по телефона и се разбират.Така или иначе може конкретния майстор примерно да не ремонтира въобще посочения род техника,дадената марка,да не може да приеме уреда,да е болен,смрял,банкрутирал и т.н.Така или иначе преди да бъде занесен уреда е желателно да се извърши контакт със сервиза-най-малкото за да се уточни по кое време да бъде приет уреда.
А и СФ не е толкоз голяма като разстояния.
А от друга страна хората си имат достатъчно доводи да си не дават част от личните данни и то съвсем основателни. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
enermax Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 16:48 Заглавие: |
|
|
Какво PM ще ви пиша бе като нямате адреси? Ще ми дойдете вкъщи с голи ръце и какво ще поправите?? Аман от всезнайковци!
Откъде ще вземете резервни части, ако трябва...аха ще почне едно звънене "абе Стончо, имаш ли резистор....еди кво си".... смях в залата.
По-добре да питам във форума на data.bg, отколкото във форума за "електроника". |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 16:53 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Ще ми дойдете вкъщи с голи ръце и какво ще поправите?? |
Мдаааа....... Поне при Коцев майстора дойде с чук и дървено трупче .Катинарче please  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|