| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 15:08 Заглавие: |
|
|
Пепи ,прави като мен бре имам 2 песа,Булонката никога не е излизала от двора на вън ,аз нея я разхождам веки ден а Ротвайлера съм го връчил на жена ми да си поддържа 48те кила . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 16:17 Заглавие: |
|
|
Брей ,туй гражданите станахте големи селяни бре . Само кучета и котки гледате в апартаментите си а ние на село и без котка и без куче останахме и на граждани се ний писахме .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 16:35 Заглавие: |
|
|
А така-кажи им го Коцев
А аз най-върл селянин-патки гледам по двора...Па макар и декоративни патици-ама патка ли е-патка.
Звучи си селски отсекъде...друго си е да кажеш "ротвайлер",друго си е да кажеш "патка"...как беше-"Ум царува,ум робува,ум патки пасе". _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 17:21 Заглавие: |
|
|
Айдеее...пак аз съм виновен, че се изчекна темата....Ама..
Господин Коцев ,а кажи на пъпа на София как да накарам дъщеря ми да се грижи за нещо освен за себе си и за компютъра си .Колкото за декоративните патки ,те са си баровска работа.Има едно имение в Бояна ,една мутра си гледа декоративни патки и им слагахме видионаблюдение та да може охраната да ги гледа къде ходят и какво правят ,че едната била четири,петстотин евро.Ебати патките.... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 18:14 Заглавие: |
|
|
Айде-той раздела е такъв-простено е.Даже направо отцепвам офтопика...
Аз имам най-различни породи по начало.
Най-скъпите които се гледат са каролинките и мандаринките-те са по около 160-200лв чифта-2 патици.
Е тва представляват-
Това са наистина скъпи животни...
Иначе по принцип от евтините породи-класическия Каки-Кемпбъл е междинна порода-хем са към декоративните,хем и към домашните...
Ей тва представлява на 18 дена-
А това е възрастен паток.Зад него е руанска патица-женска.
Те са си по-масови породи.Но е вярно че не стават толкоз красиви и шарени,като каролинките и мандаринките.
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пон Окт 13, 2008 18:27; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 18:24 Заглавие: |
|
|
Ти кажи като им теглиш брадвата ,вкусни ли са ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 18:31 Заглавие: |
|
|
Ааа нищо не се яде.Ядене забранено.За ядене има в супермаркета...
Иначе тоя паток на последната снимка не е първа хубост-ама в нета по-свестен не намерих...Аз имам тамън 4 патока от тая порода и и 4те са много по-красиви и шарени... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 18:59 Заглавие: |
|
|
Няма такива цветове каквато природата може да създаде,като гледам снимките по горе.Освен това няма такъв терапевт който да обира отрицателните емоции и напрежения както животните.Ние в сервиза си имаме котка-Минчо.Като няма на кой да се скарам ,като не върви работата-той го отнася.В града колкото и да прозвучи.....абе да си го тълкува кой както иска,няма как децата да общуват с природата пълноценно .Пък и има много самотни хора на които животинчето им единствения другар.Те животните не са само за ядене. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 19:03 Заглавие: |
|
|
Много красиви животни.Направих една бърза справка и какво да видя | Цитат: | | В България се среща в диво състояние в близост до Черноморското крайбрежие и река Дунав. Тя е рядък за наблюдение вид. | Това пише за мандаринката.Източник:http://bg.wikipedia.org/wiki/Aix_galericulata.Каролинките и те се срещали тадява.Патка като на първата снимка май съм виждал,обаче това на втората е направо....нямам думи.
Само да не се юрне народа да лови патки като чу за какви пари става въпрос,да заключвате курниците!  _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2008 19:19 Заглавие: |
|
|
Ей така ако си го направи човек декоративно в двора с езерце става бомба-
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|