Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Кой какво добиче гледа? (отцепена)
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 15:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Пепи ,прави като мен бре Very Happy имам 2 песа,Булонката никога не е излизала от двора на вън ,аз нея я разхождам веки ден Twisted Evil а Ротвайлера съм го връчил на жена ми да си поддържа 48те кила Twisted Evil .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 16:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Брей ,туй гражданите станахте големи селяни бре . Само кучета и котки гледате в апартаментите си а ние на село и без котка и без куче останахме и на граждани се ний писахме . Sad
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 16:35    Заглавие: Отговорете с цитат

А така-кажи им го Коцев Laughing
А аз най-върл селянин-патки гледам по двора...Па макар и декоративни патици-ама патка ли е-патка.
Звучи си селски отсекъде...друго си е да кажеш "ротвайлер",друго си е да кажеш "патка"...как беше-"Ум царува,ум робува,ум патки пасе".
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 17:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Айдеее...пак аз съм виновен, че се изчекна темата....Ама..
Господин Коцев ,а кажи на пъпа на София как да накарам дъщеря ми да се грижи за нещо освен за себе си и за компютъра си .Колкото за декоративните патки ,те са си баровска работа.Има едно имение в Бояна ,една мутра си гледа декоративни патки и им слагахме видионаблюдение та да може охраната да ги гледа къде ходят и какво правят ,че едната била четири,петстотин евро.Ебати патките....
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 18:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде-той раздела е такъв-простено е.Даже направо отцепвам офтопика...
Аз имам най-различни породи по начало.
Най-скъпите които се гледат са каролинките и мандаринките-те са по около 160-200лв чифта-2 патици.
Е тва представляват-

Това са наистина скъпи животни...
Иначе по принцип от евтините породи-класическия Каки-Кемпбъл е междинна порода-хем са към декоративните,хем и към домашните...
Ей тва представлява на 18 дена-

А това е възрастен паток.Зад него е руанска патица-женска.
Те са си по-масови породи.Но е вярно че не стават толкоз красиви и шарени,като каролинките и мандаринките.

Последната промяна е направена от Bojilov на Пон Окт 13, 2008 18:27; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 18:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти кажи като им теглиш брадвата ,вкусни ли са Wink !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 18:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Ааа нищо не се яде.Ядене забранено.За ядене има в супермаркета...
Иначе тоя паток на последната снимка не е първа хубост-ама в нета по-свестен не намерих...Аз имам тамън 4 патока от тая порода и и 4те са много по-красиви и шарени...
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 18:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма такива цветове каквато природата може да създаде,като гледам снимките по горе.Освен това няма такъв терапевт който да обира отрицателните емоции и напрежения както животните.Ние в сервиза си имаме котка-Минчо.Като няма на кой да се скарам ,като не върви работата-той го отнася.В града колкото и да прозвучи.....абе да си го тълкува кой както иска,няма как децата да общуват с природата пълноценно .Пък и има много самотни хора на които животинчето им единствения другар.Те животните не са само за ядене.
nobodyshadow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Сливен

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 19:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Много красиви животни.Направих една бърза справка и какво да видя
Цитат:
В България се среща в диво състояние в близост до Черноморското крайбрежие и река Дунав. Тя е рядък за наблюдение вид.
Това пише за мандаринката.Източник:http://bg.wikipedia.org/wiki/Aix_galericulata.Каролинките и те се срещали тадява.Патка като на първата снимка май съм виждал,обаче това на втората е направо....нямам думи.
Само да не се юрне народа да лови патки като чу за какви пари става въпрос,да заключвате курниците! Laughing
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 13, 2008 19:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей така ако си го направи човек декоративно в двора с езерце става бомба-

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 1 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети