Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Кодиран ли е касетофона ? - Закривам темата

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2008 14:39    Заглавие: Кодиран ли е касетофона ? - Закривам темата Отговорете с цитат

Не мога да подкарам оригиналния касетофон на Опел Астра, което ме кара да си мился, че може да е кодиран. По какво се познава, че е кодиран? На дисплея изписва дата 1.1.1997 (нещо такова). Имам два типа кода от оригиналния документ към касетофона: Security Code и Radio Type/Code. Също не ми стана ясно по какъв начин се въвежда. Касетофона си има книжка, но е на италиански и не се отбира нищо от написаното, а там се споменават неща за тези кодове.

Проблемът е отстранен. Извинявайте за загубеното време.

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Сря Окт 22, 2008 8:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Поне да беше казал как е отстранен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Окт 22, 2008 13:48    Заглавие: Отговорете с цитат

В чуждите форуми, изобщо нета, какво ли няма. Точо формулирани думички, минутки ровене и оп, ето го решението ...
Я да опитам тук за отгговор на въпроса ми: може ли по някакъв начин да се игнорира изкането на код при отпадане на захранващото напрежение на касетофона?
Сега пускам тема за аларма на авомобил, ако си наясно, помагай ...

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
elozew
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 22, 2008 21:48    Заглавие: Отговорете с цитат

charli написа:
Я да опитам тук за отгговор на въпроса ми: може ли по някакъв начин да се игнорира изкането на код при отпадане на захранващото напрежение на касетофона?

Да, ако е от Астра повтаряш процедурата по въвеждане на кода още веднъж!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 22, 2008 21:56    Заглавие: Отговорете с цитат

charli написа:
В чуждите форуми, изобщо нета, какво ли няма. Точо формулирани думички, минутки ровене и оп, ето го решението ...

Безсмислена тема,без капчица съдържание вътре-който с нищо на никого няма да бъде полезна.
Поне да я преместя в кошчето.
Да пратиш някой да търси някъде из интернет "някъде там" е повече от смешно...
Форума е за взаимен обмен на информация-не за препращане към гугъл без път и посока.
Не че нещо-в случая може и да имаш право (все пък никой и не ти даде насока в темата,то кой ли знае и колко време е седяла без отговор-едва ли е достатъчно много,но както и да е).
Та мисълта ми е че със сигурност нямаш моралното право.
Хубаво-така да си остане темата.
Само че после да не се чудиш и сърдиш,че някой пък на тебе е отказал да ти даде информация и насоки.

P.S.Писали сме едновременно с elozew.Е квото е-нека сега засега да остане тук.Поне вече има някаква полезна информация в нея и не е съвсем безсмислена.
Между другото-сега в момента пак питаш в тази ти тема втори въпрос и същевременно висне в заглавието
charli написа:
Закривам темата

Та да не се чудиш що не получаваш отговори де. Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети