|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2008 14:39 Заглавие: Кодиран ли е касетофона ? - Закривам темата |
|
|
Не мога да подкарам оригиналния касетофон на Опел Астра, което ме кара да си мился, че може да е кодиран. По какво се познава, че е кодиран? На дисплея изписва дата 1.1.1997 (нещо такова). Имам два типа кода от оригиналния документ към касетофона: Security Code и Radio Type/Code. Също не ми стана ясно по какъв начин се въвежда. Касетофона си има книжка, но е на италиански и не се отбира нищо от написаното, а там се споменават неща за тези кодове.
Проблемът е отстранен. Извинявайте за загубеното време. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 8:31 Заглавие: |
|
|
Поне да беше казал как е отстранен _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 13:48 Заглавие: |
|
|
В чуждите форуми, изобщо нета, какво ли няма. Точо формулирани думички, минутки ровене и оп, ето го решението ...
Я да опитам тук за отгговор на въпроса ми: може ли по някакъв начин да се игнорира изкането на код при отпадане на захранващото напрежение на касетофона?
Сега пускам тема за аларма на авомобил, ако си наясно, помагай ... _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
elozew Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 21:48 Заглавие: |
|
|
| charli написа: | Я да опитам тук за отгговор на въпроса ми: може ли по някакъв начин да се игнорира изкането на код при отпадане на захранващото напрежение на касетофона?
|
Да, ако е от Астра повтаряш процедурата по въвеждане на кода още веднъж! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2008 21:56 Заглавие: |
|
|
| charli написа: | В чуждите форуми, изобщо нета, какво ли няма. Точо формулирани думички, минутки ровене и оп, ето го решението ...
|
Безсмислена тема,без капчица съдържание вътре-който с нищо на никого няма да бъде полезна.
Поне да я преместя в кошчето.
Да пратиш някой да търси някъде из интернет "някъде там" е повече от смешно...
Форума е за взаимен обмен на информация-не за препращане към гугъл без път и посока.
Не че нещо-в случая може и да имаш право (все пък никой и не ти даде насока в темата,то кой ли знае и колко време е седяла без отговор-едва ли е достатъчно много,но както и да е).
Та мисълта ми е че със сигурност нямаш моралното право.
Хубаво-така да си остане темата.
Само че после да не се чудиш и сърдиш,че някой пък на тебе е отказал да ти даде информация и насоки.
P.S.Писали сме едновременно с elozew.Е квото е-нека сега засега да остане тук.Поне вече има някаква полезна информация в нея и не е съвсем безсмислена.
Между другото-сега в момента пак питаш в тази ти тема втори въпрос и същевременно висне в заглавието
| charli написа: | | Закривам темата |
Та да не се чудиш що не получаваш отговори де.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|