| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2008 15:07 Заглавие: |
|
|
в момента съм на друга работа и телевизора си ми е в къщи и няма как да ви кажа модела и шасито за съжаление ,но трябва да ви кажа че исках само да знам нечие мнение все пак макар да имам свое което мисля че е много точно но нали знаете 1 глава мисли малко 2 гави повече а сто глави още по довечера ще видя модела и шасито и ще споделя я иначе телевизора така със 5 ома на отоплението си работи вече повече от месец и кат загрее е като истински ,затуй повдигнах темата .С телевизори се занимавам повече от 25 години и смея да кажа че съм напред с материала но все има какво да се научи нали така колеги аз затуй редовно чета тук постовете във форума .Благодаря че все пак се отзовахте към темата която написах и моля за извинение ония които им се види досадна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2008 16:32 Заглавие: |
|
|
Да ти имам самочувствието!!!Много си далече от истината. _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2008 16:12 Заглавие: |
|
|
А бе колега дали съм далеч от истината или не не си ти човека дето ще каже ,щото не те знам и теба що за умник си ами айде !!!Можеш само да се вреш и да обиждаш без да дадеш мнение ,такива като тебе много ама не ми е работа ся да те слагам на място.За другите колеги дето се интересуват от какво стана с кинескопа ,пояснявам :отделих отоплението от масата с намотки на ТХО 4 броя и всичко заспа! Регулирах скриина както трябва да е и картината блесна без забележки ,работи вече втори ден и не избелява .Закривам темата и благодаря на ония които се опитаха да ми помогнат , а тия дето искаха да ме забият ;много им здраве  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2008 17:06 Заглавие: |
|
|
plam65, Прочети си темата и ако действително имаш необходимите познания
| Цитат: | | С телевизори се занимавам повече от 25 години и смея да кажа че съм напред с материала | сам би разбрал, че не става и за раздел "Общи" . А защо е още тука.. -
Нито едно измерване, написано черно на бяло...,
Как реши, че точно 4 навивки трябват за нормалните 6,3Vef за отоплението на киното ;мери ли ги?
А това си остава твоя тайна: самсунг омакс .......
Едва ли някой има интерес да
| Цитат: | | искаха да ме забият | Ще се повторя - щом така ремонтираш-процедираш
| Цитат: | Приготви си още резервни кинескопи..... |
Жив и здрав и ти!  |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2008 19:56 Заглавие: |
|
|
Още един критикант Гледам ви сеира просто на двамцата дето се опитвате да ме обидите ,ама нали знаете по умния отстъпва тъй че ще спра да обръщам внимание на нападките.Телевизора е самсунг модел ck5320ta ,когато премерих напрежението на отоплението се оказа че то е доста високо някъде 7-8 волта.то си личеше и по светенето на шийката .Сега като сложих 4 намотки на ТХО и ги вързах към отоплението на кинескопа премерих 22 волта амплитуда на импулсите към отоплението което е около 6 и нещо ефективно така че вече е в норми и галванично разделено отоплението от общата мас.Сега телевизора след тези процедури както казах си работи в норми това е .Благодаря на желаещите да помагат а на тия с нападките умниовци ,научете се да уважавате колегите си щото не мисля че сте кой знае колко вещи в материята  |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 1:27 Заглавие: |
|
|
| А защо ли си мисля че намотките трябва да са ТРИ |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 11:32 Заглавие: |
|
|
Темата в този вид е направо за боклука. Вече на втора страница питащия не благоволява да я оформи по правилата и да напише другите неща, многократно писани в правила и темите отгоре. Но затова пък има мерене на мъжки полови органи в стил "колко съм велик".
Ако до следващия пост не стане както трябва отива в коша. Другите да се въздържат от писане до оправянето на темата.
Май след | plam65 написа: | | Сега телевизора след тези процедури както казах си работи в норми |
трябва да я считам за приключена. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|