Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV SAMSUNG CK5320TA проблем с отоплението и кинескопа ?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plam65
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 15:07    Заглавие: Отговорете с цитат

в момента съм на друга работа и телевизора си ми е в къщи и няма как да ви кажа модела и шасито за съжаление ,но трябва да ви кажа че исках само да знам нечие мнение все пак макар да имам свое което мисля че е много точно но нали знаете 1 глава мисли малко 2 гави повече а сто глави още по Smile довечера ще видя модела и шасито и ще споделя я иначе телевизора така със 5 ома на отоплението си работи вече повече от месец и кат загрее е като истински ,затуй повдигнах темата Smile.С телевизори се занимавам повече от 25 години и смея да кажа че съм напред с материала но все има какво да се научи Smile нали така колеги аз затуй редовно чета тук постовете във форума .Благодаря че все пак се отзовахте към темата която написах и моля за извинение ония които им се види досадна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
rumen va4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: montana

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 16:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ти имам самочувствието!!!Много си далече от истината.
plam65
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 16:12    Заглавие: Отговорете с цитат

А бе колега дали съм далеч от истината или не не си ти човека дето ще каже ,щото не те знам и теба що за умник си ами айде !!!Можеш само да се вреш и да обиждаш без да дадеш мнение ,такива като тебе много ама не ми е работа ся да те слагам на място.За другите колеги дето се интересуват от какво стана с кинескопа ,пояснявам :отделих отоплението от масата с намотки на ТХО 4 броя и всичко заспа! Регулирах скриина както трябва да е и картината блесна без забележки ,работи вече втори ден и не избелява .Закривам темата и благодаря на ония които се опитаха да ми помогнат , а тия дето искаха да ме забият ;много им здраве Smile
Върнете се в началото
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 17:06    Заглавие: Отговорете с цитат

plam65, Прочети си темата и ако действително имаш необходимите познания
Цитат:
С телевизори се занимавам повече от 25 години и смея да кажа че съм напред с материала
сам би разбрал, че не става и за раздел "Общи" . А защо е още тука.. -Rolling Eyes
Нито едно измерване, написано черно на бяло...,
Как реши, че точно 4 навивки трябват за нормалните 6,3Vef за отоплението на киното Question ;мери ли ги?
А това си остава твоя тайна: самсунг омакс .......
Едва ли някой има интерес да
Цитат:
искаха да ме забият
Ще се повторя - щом така ремонтираш-процедираш
Цитат:
Приготви си още резервни кинескопи..... Idea Idea

Жив и здрав и ти! Very Happy
Върнете се в началото
plam65
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2008 19:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Още един критикант Smile Гледам ви сеира просто на двамцата дето се опитвате да ме обидите ,ама нали знаете по умния отстъпва тъй че ще спра да обръщам внимание на нападките.Телевизора е самсунг модел ck5320ta ,когато премерих напрежението на отоплението се оказа че то е доста високо някъде 7-8 волта.то си личеше и по светенето на шийката .Сега като сложих 4 намотки на ТХО и ги вързах към отоплението на кинескопа премерих 22 волта амплитуда на импулсите към отоплението което е около 6 и нещо ефективно така че вече е в норми и галванично разделено отоплението от общата мас.Сега телевизора след тези процедури както казах си работи в норми Smile това е .Благодаря на желаещите да помагат а на тия с нападките умниовци ,научете се да уважавате колегите си щото не мисля че сте кой знае колко вещи в материята Smile
Върнете се в началото
fonev_tv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2008 1:27    Заглавие: Отговорете с цитат

А защо ли си мисля че намотките трябва да са ТРИ
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2008 11:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Темата в този вид е направо за боклука. Вече на втора страница питащия не благоволява да я оформи по правилата и да напише другите неща, многократно писани в правила и темите отгоре. Но затова пък има мерене на мъжки полови органи в стил "колко съм велик".

Ако до следващия пост не стане както трябва отива в коша. Другите да се въздържат от писане до оправянето на темата.

Май след
plam65 написа:
Сега телевизора след тези процедури както казах си работи в норми

трябва да я считам за приключена.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети