|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Милен Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2008 21:12 Заглавие: |
|
|
| Смени си дросела. Хубаво е да пише на запалката, че е за натриева лампа. Срещат се и комбинирани за натриеви и металхалогенни, но при всички положения трябва да е упоменато че е за натриева. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
abc Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2008 21:47 Заглавие: |
|
|
ОК,мерси  |
|
|
 |
abc Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2012 15:05 Заглавие: |
|
|
Здравейте, имам още едно питане.. значи смених дросела с 400W MH = 3.5A и досега съм ползвал 250W натриева лампа (3А) на същия дросел без никакви проблеми. Сега обаче мисля да сложа 400W натриева(4.5А) към този дросел, който, както вече споменах по принцип е за 400W метал-халогенна(3.5А) и се чудя дали може нещо да се прецака? Пробвал съм я лампата свети, но до сега не съм я държал светната повече от 5-10 минути.
ЕДИТ: Проблема произлиза от там , че старата лампа (250W) я използвам вече над 3 години , а производителя препоръчва лампата да се сменя през 1-2 години, защото ефективността и намалява.. и понеже имам под ръка чисто нова 400W натриева мисля да използвам нея. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|