| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 11:58 Заглавие: Памет на принтер HP LASERJET 5L |
|
|
Подариха ми един стар принтер HP LASERJET 5L Има два проблема.Първия е че захапва по повече листове и ме кара да му ги подавам по 1.Това не е притеснително защото не го ползвам интензивно.Второто е че паметта му е само 1МВ. Намерих страница в която пише че има възможност за увеличаване до 9 МВ. http://www.printers-bg.com/laser/printeriA4/5L.html Бихте ли ми казали вътре допълнителни слотове ли има и въобще как става това.Продават ли се допълнителни памети и т.н. _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 12:45 Заглавие: |
|
|
| Ползвам 6L с 1Mb и не съм видял необходимост от увеличение на паметта. Слота е един. На тия 5l, 6l си има service manual в обменника.... |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 13:25 Заглавие: |
|
|
| Относно проблема със захапването на повече листа,почисти със спирт корка и гумената ролка която захапва листата. |
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2009 16:23 Заглавие: |
|
|
| Ако не става обърни гумата наобратно, макар и не награпена. Става и с пръст от гумена ръкавица. Иначе 10 лв. струват двете неща. Относно паметта и аз имах проблеми, не доизпечатваше целият лист понякой път. Проблема бяха драйверите. Тези на WIN-а нещо не са най-хубавите. |
|
|
 |
|