Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Памет на принтер HP LASERJET 5L

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Нед Яну 04, 2009 11:58    Заглавие: Памет на принтер HP LASERJET 5L Отговорете с цитат

Подариха ми един стар принтер HP LASERJET 5L Very Happy Има два проблема.Първия е че захапва по повече листове и ме кара да му ги подавам по 1.Това не е притеснително защото не го ползвам интензивно.Второто е че паметта му е само 1МВ. Sad Намерих страница в която пише че има възможност за увеличаване до 9 МВ. http://www.printers-bg.com/laser/printeriA4/5L.html Бихте ли ми казали вътре допълнителни слотове ли има и въобще как става това.Продават ли се допълнителни памети и т.н.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 04, 2009 12:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Ползвам 6L с 1Mb и не съм видял необходимост от увеличение на паметта. Слота е един. На тия 5l, 6l си има service manual в обменника....
Върнете се в началото
Goofy
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Яну 04, 2009 13:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Относно проблема със захапването на повече листа,почисти със спирт корка и гумената ролка която захапва листата.
Върнете се в началото
taralion
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Нед Яну 04, 2009 16:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако не става обърни гумата наобратно, макар и не награпена. Става и с пръст от гумена ръкавица. Иначе 10 лв. струват двете неща. Относно паметта и аз имах проблеми, не доизпечатваше целият лист понякой път. Проблема бяха драйверите. Тези на WIN-а нещо не са най-хубавите.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети