| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
niksan3031 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 11:17 Заглавие: TV GRUNDIG DAVIO 37 P37-4201 TOP-заключен |
|
|
| Моля за помощ:TV GRUNDIG DAVIO 37 P37-4201 TOP-заключен.Явно съм сбъркал кода,ако може някой да помогне. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 11:22 Заглавие: |
|
|
| Тук, тук, и тук, и на още много места е дискутиран този "проблем" и решението му. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 12:29 Заглавие: |
|
|
| Изчетох всичко 3 пъти колега и как ли не пробвах,но няма оправяне и това е.Благодаря все пак. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 12:30 Заглавие: |
|
|
| Напиши по-добре какво си разбрал и какво си правил за да видим кое и какво не е така. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 12:49 Заглавие: |
|
|
Направих това цитирам:Изключване в Stby.
Изключване от мрежовия ключ!
Броиш до десет
Бутон i или P/C от пулта задържаш и включваш от мрежовия.
Държиш докато не тръгне.Но.....единствената промяна беше,че при натискане и задържане на бутон"P"от телевизора изчезна менюто където ми иска код за достъп и след това можех да управлявам силата на звука както и контраст и др.,но картина отново нямаше.П.с. а от бутон"i" на дистанционното реакция нямаше изобщо. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 13:13 Заглавие: |
|
|
| niksan3031 написа: | | ....Но.....единствената промяна беше,че при натискане и задържане на бутон"P"от телевизора изчезна менюто където ми иска код за достъп и след това можех да управлявам силата на звука както и контраст и др.,но картина отново нямаше.П.с. а от бутон"i" на дистанционното реакция нямаше изобщо. |
Какво означава това (в червеното)?
При различни модели е различна активната процедура - i или P/C.
След като не ти иска вече код за достъп (и се управляват аналоговите регулировки /звука може ли да се увеличи до max?/), значи част от проблема е вече преодолян.
Сега не можеш да го настройш или какво?
Бутона i дава достъп до един диалогов център в който има доста неща, но за да се стигне до там трябва в работен режим въпросния бутон да се задържи известно време докато на екрана не се появи надпис от сорта "Menu -> OK" и докато този надпис стои трябва бързо да се натисне бутона "ОК".
Какъв (кой) е пулта към телевизора с който го управляваш?
П.П. Странни хора сте. Хем търсите помощ, хем трябва да ви се вадят думите с ченгел, вместо да се отговори подробно и ясно на зададените въпроси. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 13:55 Заглавие: |
|
|
| При мене червено няма(грешка можеби,незнам).И да, звука се увеличава до max.Не ми се появяват опции за настройки.В работен режим задържам бутон" i "1min.,че и повече,но няма никакъв резултат.Пулта предполагам имаш предвид дистанционното на tv.e:GRUNDIG Tele Pilot 751C. П.П по скоро съм пълен аматьор,прояви малко снизхождение извинявам се ако не съм бил достатъчно изчерпателен.[/b] |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 14:22 Заглавие: |
|
|
| niksan3031 написа: | | При мене червено няма(грешка можеби,незнам). |
В предишният си пост съм цитирал част от твоя предходен като съм маркирал четири думи в червено.
Книжка с телевизора нямаш ли?
Service manual Part1
Service manual Part2
Чети!
Ако и така не става -> в близкия сервиз.
Не е въпрос за снизхождение, а за начин на диалог на "един и същи език". За сега нещо не се получава.
Edit: Между другото, нали това ти е пулта (дистанционното) с което работиш?
Че нещо не виждам на него да има бутон P/C изобщо и съвсем ми се объркаха нещата които писа до сега 
Последната промяна е направена от RC на Пон Яну 26, 2009 14:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 14:46 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за отделеното време и информацията.Ще последвам съвета ти. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 15:43 Заглавие: |
|
|
| Това ми реши проблема:TO CANCEL THE PARENTAL LOCK ENTER THE NUMBER:"7038".Още веднъж благодаря за помоща. |
|
|
 |
|