Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Как да махна интернета на мобилен телефон

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
joda
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2009 20:00    Заглавие: Как да махна интернета на мобилен телефон Отговорете с цитат

Наложи се да сменя GSM-а с нов. На новия гадовете са плеснали на най-видните места неизтриваеми и немахваеми шорткъти и бутони към някакви интернетсайтове. При най-малкото необмислено движение (натискане на бутон) и хоп в интернет съм. Изнервя ме страшно и искам да ги разкарам тези идиотщини от там.

Ако сте се разправяли с GSM-оператори знаете, че това е само за хора с нерви от въжета. Днес се опитах и както очаквах ми набутаха разни молби да съм ги попълвал. Пускаш я и след това от умрял писмо.

На стария GSM можеше да се изтрият настройките за интернет и с това проблема се беше решил. На този не може. Как мога да спра интернета? Ако занеса някъде телефона да го отключат и/или сменят софтуера ще стане ли? GSM-a е Т303 на Sony Ericsson. Предвиден е само за МТЕЛ (Водафон). Но съм си му платил цената. Та от какъв зор е и заключен не знам. Ако някой има идея ще съм му благодарен!
ge6a_kj
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Kърджали

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2009 20:16    Заглавие: .... Отговорете с цитат

Здравей! Специално за моя телефон nokia 6120 (незнам дали се сещаш не е много разпространен) мага да ти кажа, че може да се хакне и то става бързо и лесно.Ако го хакнеш имаш достъп до всички файлове.Можеш да изпращаш, да трийш и да правиш каквото си искаш с ВСИЧКИ ФАЙЛОВЕ!Но както ти си решиш.Ако те интересува във форума на дата.бг (пиша този сайт с цел помощ, а не реклама) има доста писано за горепосочената тема.Успех!!! Wink

ПС:относно "пиша този сайт с цел помощ, а не реклама"- знам че модераторите са свестни, но аз да си "вържа гащите"
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2009 22:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако не могат да се трият настройките за данни ,направи нови с грешни данни и ги задай като основни настройки. ПО въпроса за Мтел и код не знам, от години спрях да ползвам Мтел Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2009 22:36    Заглавие: Re: .... Отговорете с цитат

ge6a_kj написа:
ПС:относно "пиша този сайт с цел помощ, а не реклама"- знам че модераторите са свестни, но аз да си "вържа гащите"

Не е проблем да дадеш конкретен линк към който е да е ресурс, който да помогне за решаване на проблема. Може и да се копира направо, желателно с указване на източника, така че да се избягват излишни преходи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
joda
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 11, 2009 23:37    Заглавие: Отговорете с цитат

к810, така де ама не мога да дам грешни. Просто настройките за Интернет достъпа липсват. При кой оператор си сега? Доволен ли си?

Да го хаквам сам не ми се ще. Ще потроша цял ден сигурно. Това е краен вариант и по-скоро бих сменил GSM-а евентуално със се оператора. Идеята беше да го дам някъде да го хакват, сменят софтуер или каквото може да помогне .. ако може да му се помогне.

В дата.бг не намерих нищо.

Едит: успях да прекарам интернета. През настройките. Смених достъпа вместо през GPRS да става през MMS акаунта и прецаках URL-a на ММС сайта. Измислена история ама като че ли ще свърши работа.

к810, още съм любопитен към кой оператор си в момента. Еветуално и аз ще го сменям.
After_Dark
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Чет Фев 12, 2009 19:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Ръководство на български. На 29 стр. има за нета - направо затрий профила ако може или го промени.
Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
joda
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 12, 2009 19:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Аааа намерих! Мерси! Направих нов профил с грешни настройки и го зададох него. Това търсех. Много мерси!!! Не мога да свикна на бутончето с опции, някак не се вижда.

Сега прекъсва много бързо и не е толкова дразнещо.
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Чет Фев 12, 2009 22:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Към въпроса към кой оператор съм

Вивател : 15-18 ст до всички мтел и глобул, и 3 ст до всички от вивател и бтк
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 12, 2009 23:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Да беше писал и коя е тарифата.

http://www.vivatel.bg/bg/residental/price_plans/25/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети