| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 20:00 Заглавие: Как да махна интернета на мобилен телефон |
|
|
Наложи се да сменя GSM-а с нов. На новия гадовете са плеснали на най-видните места неизтриваеми и немахваеми шорткъти и бутони към някакви интернетсайтове. При най-малкото необмислено движение (натискане на бутон) и хоп в интернет съм. Изнервя ме страшно и искам да ги разкарам тези идиотщини от там.
Ако сте се разправяли с GSM-оператори знаете, че това е само за хора с нерви от въжета. Днес се опитах и както очаквах ми набутаха разни молби да съм ги попълвал. Пускаш я и след това от умрял писмо.
На стария GSM можеше да се изтрият настройките за интернет и с това проблема се беше решил. На този не може. Как мога да спра интернета? Ако занеса някъде телефона да го отключат и/или сменят софтуера ще стане ли? GSM-a е Т303 на Sony Ericsson. Предвиден е само за МТЕЛ (Водафон). Но съм си му платил цената. Та от какъв зор е и заключен не знам. Ако някой има идея ще съм му благодарен! _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ge6a_kj Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 20:16 Заглавие: .... |
|
|
Здравей! Специално за моя телефон nokia 6120 (незнам дали се сещаш не е много разпространен) мага да ти кажа, че може да се хакне и то става бързо и лесно.Ако го хакнеш имаш достъп до всички файлове.Можеш да изпращаш, да трийш и да правиш каквото си искаш с ВСИЧКИ ФАЙЛОВЕ!Но както ти си решиш.Ако те интересува във форума на дата.бг (пиша този сайт с цел помощ, а не реклама) има доста писано за горепосочената тема.Успех!!!
ПС:относно "пиша този сайт с цел помощ, а не реклама"- знам че модераторите са свестни, но аз да си "вържа гащите" _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 22:31 Заглавие: |
|
|
Ако не могат да се трият настройките за данни ,направи нови с грешни данни и ги задай като основни настройки. ПО въпроса за Мтел и код не знам, от години спрях да ползвам Мтел  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 22:36 Заглавие: Re: .... |
|
|
| ge6a_kj написа: | | ПС:относно "пиша този сайт с цел помощ, а не реклама"- знам че модераторите са свестни, но аз да си "вържа гащите" |
Не е проблем да дадеш конкретен линк към който е да е ресурс, който да помогне за решаване на проблема. Може и да се копира направо, желателно с указване на източника, така че да се избягват излишни преходи. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 23:37 Заглавие: |
|
|
к810, така де ама не мога да дам грешни. Просто настройките за Интернет достъпа липсват. При кой оператор си сега? Доволен ли си?
Да го хаквам сам не ми се ще. Ще потроша цял ден сигурно. Това е краен вариант и по-скоро бих сменил GSM-а евентуално със се оператора. Идеята беше да го дам някъде да го хакват, сменят софтуер или каквото може да помогне .. ако може да му се помогне.
В дата.бг не намерих нищо.
Едит: успях да прекарам интернета. През настройките. Смених достъпа вместо през GPRS да става през MMS акаунта и прецаках URL-a на ММС сайта. Измислена история ама като че ли ще свърши работа.
к810, още съм любопитен към кой оператор си в момента. Еветуално и аз ще го сменям. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 12, 2009 19:05 Заглавие: |
|
|
Ръководство на български. На 29 стр. има за нета - направо затрий профила ако може или го промени.
 |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 12, 2009 19:15 Заглавие: |
|
|
Аааа намерих! Мерси! Направих нов профил с грешни настройки и го зададох него. Това търсех. Много мерси!!! Не мога да свикна на бутончето с опции, някак не се вижда.
Сега прекъсва много бързо и не е толкова дразнещо. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 12, 2009 22:28 Заглавие: |
|
|
Към въпроса към кой оператор съм
Вивател : 15-18 ст до всички мтел и глобул, и 3 ст до всички от вивател и бтк |
|