Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Problem s audio sistema Luxeon 5.1

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Димитър Кочев
Гост

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 20:43    Заглавие: Problem s audio sistema Luxeon 5.1 Отговорете с цитат

Здравейте,реших да пусна темата, за да попитам дали някой е имал подобен проблем. Преди година си купих една система за домашно кино Luxeon и досега си работеше перфектно.Преди няколко дни обаче забелязох че едната от страничните тонколони не работи.Преинсталирах звуковата карта-нищо. До тонколоната достига някакъв много слаб сигнал, но дава голям бръм и шумене.Някой знае ли от къде може да е проблема?Предполагам, че до изхода достига аудио сигнал, но проблема е в самия изход и не може да се предаде на тонколоната...Ако някой е имал подобен проблем нека да каже, за да знам какво да правя. Предварително благодаря
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 20:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако е възможно, размени колоната с другата странична (за малко).

Между другото, каква точно е връзката м/у звуковата карта и системата за домашно кино?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Димитър Кочев
Гост

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:00    Заглавие: Отговорете с цитат

връзката е, че съм вързал системата за PC-to и си мислех че може да има някакъв проблем с отделните канали на аудиото затова я преинсталирах но нямаше ефект.Пробвах да сменя с другата странична но никаква промяна.Каквото и да слоха на този изход все дава бръм и шум.Ето защо ме съмнява, че той точно е повреден...
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:03    Заглавие: Отговорете с цитат

На това прилича Sad
Изхода е един - към сервиза.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Димитър Кочев
Гост

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:03    Заглавие: Отговорете с цитат

а ако питаш каква е директната връзка защото ми се струва че не те разбрах правилно:) от изхода на картата излизат стандартни малки мъжки жакове които завършват с 2 чинча накрая.Чинчовете влизат в субуфера и оттам се разпределят по тонколоните
Върнете се в началото
Димитър Кочев
Гост

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:06    Заглавие: Отговорете с цитат

да, и аз така си мислех, че ще се стигне до сервиз, но реших все пак да попитам.Благодаря ти все пак за бързия отговор.А случайно да знаеш такъв сервиз в Пловдив, защото гаранцията ми изтече преди месец?
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Още един опит (ако не си го правил) - размени изходите от самата карта и виж какво ще се получи, но най-вероятно проблема е в самата система.
Върнете се в началото
Димитър Кочев
Гост

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:11    Заглавие: Отговорете с цитат

ооооопп Laughing размених изходите и проработи Very Happy благодаря много Понякога просто се учудвам на собствената си простотия Very Happy

моля да затворите темата
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:12    Заглавие: Отговорете с цитат

За Пловдив, не мога да ти помогна, но да се надяваме, че ще се намесят и други в темата и ще си признаят Smile.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети