| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Димитър Кочев Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 20:43 Заглавие: Problem s audio sistema Luxeon 5.1 |
|
|
| Здравейте,реших да пусна темата, за да попитам дали някой е имал подобен проблем. Преди година си купих една система за домашно кино Luxeon и досега си работеше перфектно.Преди няколко дни обаче забелязох че едната от страничните тонколони не работи.Преинсталирах звуковата карта-нищо. До тонколоната достига някакъв много слаб сигнал, но дава голям бръм и шумене.Някой знае ли от къде може да е проблема?Предполагам, че до изхода достига аудио сигнал, но проблема е в самия изход и не може да се предаде на тонколоната...Ако някой е имал подобен проблем нека да каже, за да знам какво да правя. Предварително благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 20:53 Заглавие: |
|
|
Ако е възможно, размени колоната с другата странична (за малко).
Между другото, каква точно е връзката м/у звуковата карта и системата за домашно кино? |
|
|
 |
Димитър Кочев Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:00 Заглавие: |
|
|
| връзката е, че съм вързал системата за PC-to и си мислех че може да има някакъв проблем с отделните канали на аудиото затова я преинсталирах но нямаше ефект.Пробвах да сменя с другата странична но никаква промяна.Каквото и да слоха на този изход все дава бръм и шум.Ето защо ме съмнява, че той точно е повреден... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:03 Заглавие: |
|
|
На това прилича
Изхода е един - към сервиза. |
|
|
 |
Димитър Кочев Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:03 Заглавие: |
|
|
| а ако питаш каква е директната връзка защото ми се струва че не те разбрах правилно:) от изхода на картата излизат стандартни малки мъжки жакове които завършват с 2 чинча накрая.Чинчовете влизат в субуфера и оттам се разпределят по тонколоните |
|
|
 |
Димитър Кочев Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:06 Заглавие: |
|
|
| да, и аз така си мислех, че ще се стигне до сервиз, но реших все пак да попитам.Благодаря ти все пак за бързия отговор.А случайно да знаеш такъв сервиз в Пловдив, защото гаранцията ми изтече преди месец? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:08 Заглавие: |
|
|
| Още един опит (ако не си го правил) - размени изходите от самата карта и виж какво ще се получи, но най-вероятно проблема е в самата система. |
|
|
 |
Димитър Кочев Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:11 Заглавие: |
|
|
ооооопп размених изходите и проработи благодаря много Понякога просто се учудвам на собствената си простотия
моля да затворите темата |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 21:12 Заглавие: |
|
|
За Пловдив, не мога да ти помогна, но да се надяваме, че ще се намесят и други в темата и ще си признаят . |
|
|
 |
|