| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 14:05 Заглавие: re: |
|
|
| Достигнах до извода, че в каталога на Пилот има грешка. Със SUPRETEL пак на Пилот и с код 495 за него извади и менюто за яркост, контраст и наситеност, но все още нямам меню за настроика на телевизора. Казаха ми, че кода отговаря на пилот 1801. Днес ще пробвам с него. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 14:17 Заглавие: Re: re: |
|
|
| Todorov написа: | | ....Със SUPRETEL пак на Пилот и с код 495 за него извади и менюто за яркост, контраст и наситеност,.... |
Кой е бутона с тази команда?
Защото ако е "Menu", то в 1801 бутон с такава команда няма.
Връзката м/у заместващи пултове на Пилот с кои кодове от универсалния кореспондират може и сам да си проверяваш тук.
Бутон с такава команда присъства на P4050 и P3041 примерно.
И въобще нещата могат да бъдат къде, къде по-лесни, но нали обичаме да ни е трудно. Що трябва да ни е лесно.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 15:05 Заглавие: РЕШЕНО |
|
|
| 100% грешка в каталога на Пилот. P1801. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 15:08 Заглавие: |
|
|
Би ли пояснил последният си пост?
За да има някаква полза от тази така дълга и неясна тема. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 16:58 Заглавие: re: |
|
|
Пояснявам:
По каталог дистанционното е едно, по опит .... друго.
И така, с Пилот P2008Y не мога да изкарам на телевизора 2-те менюта. За яркост, контраст .... и второто за настройка на UHF, VHF ..... .
След като това дистанционно е по каталог, предположих, че телевизора е в хотелски режим.
Презаписах паметта. Пробвах какви ли не комбинации с дистанционното, но без резултат.
Оказа се грешка в каталога. С Пилот P1801Y проблема го реших на 100%.
Настройката се прави по доста интересен начин с използване на бутон SHIFT.
Пояснявам: Със Пилот 2008 също пробвах това. И не излезе.
Това е! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 17:23 Заглавие: |
|
|
Todorov, от общи приказки и прокламации няма никаква полза.
Два поста по-нагоре ти зададох конкретни въпроси на които отговор така и не дойде. (На мен не ми е толкова нужен, колкото може да е от полза на някой след време попадайки на тази тема).
Ако предположенията които съм направил там (защото нищо смислено не казваш по въпроса) са верни, то аз твърдя, че в пилот P1801 (без буква Y накрая) такава команда няма.
Вероятно има нова редакция на този пулт (с Y накрая) който има по-други възможности.
Мисля, че не е толкова трудно да отговориш на това: | Цитат: |
| Todorov написа: | | ....Със SUPRETEL пак на Пилот и с код 495 за него извади и менюто за яркост, контраст и наситеност,.... | Кой е бутона с тази команда? | а така също да споделиш и това: | Todorov написа: | | Настройката се прави по доста интересен начин с използване на бутон SHIFT. |
Тогава наистина би имало някаква полза от това, че си написал "Решено". |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 16:03 Заглавие: re; |
|
|
ПРАВ СИ ! ПИЛОТА Е С "Y" отзад. т.е. PILOT 1801Y. Ако споделиш с нас и каква е разликата дали пилотите са с "Y" или без, може и да не се получават такива пропуски.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 16:14 Заглавие: Re: re; |
|
|
| Todorov написа: | | .... Ако споделиш с нас и каква е разликата дали пилотите са с "Y" или без,.. |
С индекс "Y" са някаква следваща редакция (вероятно идва от на турски - "нов") - добавени бутони/команди, отстранени грешки при предходни версии.
Не винаги когато има вариант с и без буква съм виждал и двата (в случая съм виждал само без) и този от картинката която съм качил няма как да се справи с проблема който описваш.
Какво представлява версията с буква "Y" - аз не знам.  |
|
|
 |
|