Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Разкодирване на касетофони полезни съвети предложения .....
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vlad_o
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Мар 04, 2005 10:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Бойко,много си жесток...Защо така? Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Dobri
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Съб Мар 05, 2005 0:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Някъде бях видял това, и много ми допадна особенно като си помислих че всеки който търси код по s/n може да го намери тук Very Happy Very Happy .
http://zh.tchav.com/
( най вече е за гости ) Razz
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Чет Мар 17, 2005 13:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре е да се знае как постъпват руските колеги със серийниците:
Цитат:
11254. Andriux Prienai | Beginner | 17.03.05 8:12

AUZ4Z3LD pomogite opredelit kod
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Читайте правила

vidak

Извадка от правилата:
4. Запрещено:

- поиск взломанных версий продуктов CnCLab и ключей к ним, а также паролей к сайтам CnCLab и Телемастер;
- использование нецензуpных выpажений, личные оскорбления,хамство;
- спам, навязчивое поведение;
- постинг одного сообщения в нескольких разделах;
- просьбы и предложения о вычислении кодов по серийным номерам;
- рекламные сообщения без предварительного согласия модератора;
- личная пеpеписка
- регистрация одного человека под несколькими именами.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 17, 2005 17:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Boiko позволявам си да направя едно малко вметване:

1.Нали нямаш съмнения, че могат да бъдат приведени достатъчно много примери за противоположното (както за руски така и не само форуми).
2.Нямам спомени в ТОЗИ форум да са възприети подобни правила за да се натяква постоянно за евентуалното тяхно неспазване.
3.Със същия успех от твоя цитат аз бих могъл да подчертая друг пасаж
Цитат:
спам, навязчивое поведение

Свързано е с т.2. Но това са правила на друг форум.
4.Това не е нито браншови, нито специализиран форум, така че е право на избор на всеки дали да влиза в него или не, дали да помага (и как да го прави) или не. Точно поради това вероятно ТОЗИ форум е достатъчно "жив" и добре посещаван, въпреки че има и доста нелепи раздути теми. Избора е личен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Съб Мар 19, 2005 1:16    Заглавие: Отговорете с цитат

RC,
Аз ще си позволя едно ГОЛЯМО вметване:
Моите уважения към техническите ти познания и ерудиция но ти не си от сервизния бранш, защото не СЕРВИЗИРАШ електронна техника.Ето защо считам че ще бъдеш полезен,както до сега ,така и в бъдеще като ТЕХНИЧЕСКИ консултант не само в ТОЗИ а и в ОНЗИ и други форуми.А сега,конкретно по темата "Разкодирване на касетофони полезни съвети":
Твоята реакция:
Модерирано от RC
Не разбирам в какво се състои важността на темата, освен общите разсъждения. Премествам я в друг раздел
.
Нормално е след като не се занимаваш с тази дейност,да не разбираш важността и.Но НЕ Е НОРМАЛНО,след като си преместил темата в друг раздел и НЕ РАЗБИРАШ важността,да взимаш отношение по същество.Рискуваш да сгрешиш, което за теб е нетипично.
На твоите вметки:
1.Нали нямаш съмнения, че могат да бъдат приведени достатъчно много примери за противоположното (както за руски така и не само форуми).
Не само в руските,белгийските а вече и в холандски и английски форуми "серийниците" са извън борда.Определено в тази посока успехи има и Е-ШОПА. Very Happy
2.Нямам спомени в ТОЗИ форум да са възприети подобни правила за да се натяква постоянно за евентуалното тяхно неспазване. Разбираемо е да нямаш спомени,защото в ТОЗИ форум /Общи приказки/ все още правила няма.Хубаво е да се обсъдят и приемат.
3.Със същия успех от твоя цитат аз бих могъл да подчертая друг пасаж Цитат: спам,навязчивое поведение.
Уникално точен пример за твоята намеса в темата.
4.Това не е нито браншови, нито специализиран форум, така че е право на избор на всеки дали да влиза в него или не, дали
да помага (и как да го прави) или не. Точно поради това вероятно ТОЗИ форум е достатъчно "жив" и добре посещаван, въпреки
че има и доста нелепи раздути теми. Избора е личен.

Твърдиш че не е браншови и специализиран, а това кой го е писал?:
Форум "РЕМОНТИ НА БИТОВА ЕЛЕКТРОНИКА" за колегите от сервизния бранш
(EN) Consumer electronics repairs forum - for service technicians and repair professionals
Модератори Филипов, Yan, RC

Радвам се че форума е жив и добре посещаван,защото колкото е твой,толкова е и мой.Виждам че и ти и аз го посещаваме
ежедневно.В повечето случаи помагаш професионално и безкористно.Помогни и сега,както си постъпил в една друга тема.
Цитат:
Ще се опитам да не вземам повече участие в ТАЗИ тема.

С искрено уважение
Бойко
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
rympo
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 22, 2005 2:58    Заглавие: Искам и аз да кажа две думи Отговорете с цитат

Всичко с разкодирането на касетофоните е дъвкано и дъвкано , много ми е интересно едно друго нещо , винаги съм помагал на колеги без пари , дори и да е трябвало да се свалят процесори по няколко пъти не мога да разбера ЗАЩО не се съберем , и да си отстояваме цената на труда ???? защо пешо или гошо прави касетофони на горубляне за по 5 лева а аз в центъра като кажа за отключване 15 лева и хората си тръгват обидени ?????? как няма да смятам кодове за по 5 лева , просто нямам избор пазара определя цената ... по добре да взема 10-15 лева днес отколкото нищо .... кажете ми вашето мнение ???

как бушона или както там се нарича взима по 40-50 лева за отключване а ние обикновенните хора 5 лева къде бъркаме ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети