|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 04, 2005 10:56 Заглавие: |
|
|
Бойко,много си жесток...Защо така?  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 05, 2005 0:30 Заглавие: |
|
|
Някъде бях видял това, и много ми допадна особенно като си помислих че всеки който търси код по s/n може да го намери тук .
http://zh.tchav.com/
( най вече е за гости )  |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2005 13:49 Заглавие: |
|
|
Добре е да се знае как постъпват руските колеги със серийниците:
| Цитат: | 11254. Andriux Prienai | Beginner | 17.03.05 8:12
AUZ4Z3LD pomogite opredelit kod
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
Читайте правила
vidak
|
Извадка от правилата:
4. Запрещено:
- поиск взломанных версий продуктов CnCLab и ключей к ним, а также паролей к сайтам CnCLab и Телемастер;
- использование нецензуpных выpажений, личные оскорбления,хамство;
- спам, навязчивое поведение;
- постинг одного сообщения в нескольких разделах;
- просьбы и предложения о вычислении кодов по серийным номерам;
- рекламные сообщения без предварительного согласия модератора;
- личная пеpеписка
- регистрация одного человека под несколькими именами. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2005 17:30 Заглавие: |
|
|
Boiko позволявам си да направя едно малко вметване:
1.Нали нямаш съмнения, че могат да бъдат приведени достатъчно много примери за противоположното (както за руски така и не само форуми).
2.Нямам спомени в ТОЗИ форум да са възприети подобни правила за да се натяква постоянно за евентуалното тяхно неспазване.
3.Със същия успех от твоя цитат аз бих могъл да подчертая друг пасаж | Цитат: | | спам, навязчивое поведение |
Свързано е с т.2. Но това са правила на друг форум.
4.Това не е нито браншови, нито специализиран форум, така че е право на избор на всеки дали да влиза в него или не, дали да помага (и как да го прави) или не. Точно поради това вероятно ТОЗИ форум е достатъчно "жив" и добре посещаван, въпреки че има и доста нелепи раздути теми. Избора е личен. |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 1:16 Заглавие: |
|
|
RC,
Аз ще си позволя едно ГОЛЯМО вметване:
Моите уважения към техническите ти познания и ерудиция но ти не си от сервизния бранш, защото не СЕРВИЗИРАШ електронна техника.Ето защо считам че ще бъдеш полезен,както до сега ,така и в бъдеще като ТЕХНИЧЕСКИ консултант не само в ТОЗИ а и в ОНЗИ и други форуми.А сега,конкретно по темата "Разкодирване на касетофони полезни съвети":
Твоята реакция:
Модерирано от RC
Не разбирам в какво се състои важността на темата, освен общите разсъждения. Премествам я в друг раздел.
Нормално е след като не се занимаваш с тази дейност,да не разбираш важността и.Но НЕ Е НОРМАЛНО,след като си преместил темата в друг раздел и НЕ РАЗБИРАШ важността,да взимаш отношение по същество.Рискуваш да сгрешиш, което за теб е нетипично.
На твоите вметки:
1.Нали нямаш съмнения, че могат да бъдат приведени достатъчно много примери за противоположното (както за руски така и не само форуми).
Не само в руските,белгийските а вече и в холандски и английски форуми "серийниците" са извън борда.Определено в тази посока успехи има и Е-ШОПА.
2.Нямам спомени в ТОЗИ форум да са възприети подобни правила за да се натяква постоянно за евентуалното тяхно неспазване. Разбираемо е да нямаш спомени,защото в ТОЗИ форум /Общи приказки/ все още правила няма.Хубаво е да се обсъдят и приемат.
3.Със същия успех от твоя цитат аз бих могъл да подчертая друг пасаж Цитат: спам,навязчивое поведение.
Уникално точен пример за твоята намеса в темата.
4.Това не е нито браншови, нито специализиран форум, така че е право на избор на всеки дали да влиза в него или не, дали
да помага (и как да го прави) или не. Точно поради това вероятно ТОЗИ форум е достатъчно "жив" и добре посещаван, въпреки
че има и доста нелепи раздути теми. Избора е личен.
Твърдиш че не е браншови и специализиран, а това кой го е писал?:
Форум "РЕМОНТИ НА БИТОВА ЕЛЕКТРОНИКА" за колегите от сервизния бранш
(EN) Consumer electronics repairs forum - for service technicians and repair professionals
Модератори Филипов, Yan, RC
Радвам се че форума е жив и добре посещаван,защото колкото е твой,толкова е и мой.Виждам че и ти и аз го посещаваме
ежедневно.В повечето случаи помагаш професионално и безкористно.Помогни и сега,както си постъпил в една друга тема.
Цитат:
Ще се опитам да не вземам повече участие в ТАЗИ тема.
С искрено уважение
Бойко |
|
|
 |
rympo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 2:58 Заглавие: Искам и аз да кажа две думи |
|
|
Всичко с разкодирането на касетофоните е дъвкано и дъвкано , много ми е интересно едно друго нещо , винаги съм помагал на колеги без пари , дори и да е трябвало да се свалят процесори по няколко пъти не мога да разбера ЗАЩО не се съберем , и да си отстояваме цената на труда ???? защо пешо или гошо прави касетофони на горубляне за по 5 лева а аз в центъра като кажа за отключване 15 лева и хората си тръгват обидени ?????? как няма да смятам кодове за по 5 лева , просто нямам избор пазара определя цената ... по добре да взема 10-15 лева днес отколкото нищо .... кажете ми вашето мнение ???
как бушона или както там се нарича взима по 40-50 лева за отключване а ние обикновенните хора 5 лева къде бъркаме ? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|