| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 15:03 Заглавие: Търся схема на DVD NEO - model DVD-HT750DivX - приключена!!! |
|
|
Такъв му е модела - DVD-HT750DivX. Води се DVD Receiver - има и радио. Процесор ZR36883EL CG. На платката с процесора пише Model:ZR-6AM Ver 1.4. С НЧУ е - има 5 броя IC на които пише D2030A и две, на които пише TDA2030AV - корпуса им е еднакъв, не знам дали са и по параметри еднакви. Аз съм го оправил, но ми се ще да имам схема за в бъдеще. Мерси предварително. _________________ All Rights Reserved
Последната промяна е направена от ivankrivodol на Чет Мар 12, 2009 20:04; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zabavlin Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 10:01 Заглавие: |
|
|
| Бачках 4 години в ККсервиз и схема за DVD NEO така и не получих. |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 11:30 Заглавие: re: |
|
|
| Имам на модела НЕО DVD-HT750, но тук не е с чип на Zoran а на МТК. Не са еднакви. Твоето е с "DivX" отзад и е различно. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 05, 2009 14:39 Заглавие: |
|
|
Благодаря все пак. И ако не те затруднява прати да я видя, а пък кой знае, може и да ми потрябва някога, макар, че DVD-та много- много не ремонтирам... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 11:03 Заглавие: Re: re: |
|
|
Благодаря колега, че си се постарал заради мен, макар и със закъснение. Лошото е, че тая схема я имам, но захранването е друго, не е с интегрална схема въобще.
П.С. да спомена и това, че тая май няма краен НЧУ, какъвто това дето ремонтирах има - 5+1. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 19:52 Заглавие: |
|
|
Здрасти, Иване!
Вземам отношение по темата ти и специално последния ти пост! Ако аз търсех схемата ....-ами щях да напиша и с колко болтчета се затварят капаците...., камо ли да изброявам как е изградено от вътре, снимки и прочие! ... Най-малко три варианта на захранване са ми познати. Отделно вариациите с MPEG.
Еми никой не знае с какви схеми разполагаш ти! Чак сега пишеш, че захранването е направено еди как си. Че аудиото е еди що си(какво е значението дали има крайни усилватели или-не ?).
Това е китайска техника и никога не можеш да подозираш какво има под капаците Така, че тема от три (-търся, -ето, -мерси) поста става цяла страница и какво?
Резултат - дъра-бъра да си поприказваме  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 20:03 Заглавие: |
|
|
Ами всъщност прав си, да. Мислех, че ще е досстатъчно да дам модела и процесора, но разбира се, не съм прав за това. И понеже вече апарата е предаден, считам темата за приключила и дори ако е необходимо може да бъде изтрита за да не създава хаос. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|