Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схема на DVD NEO - model DVD-HT750DivX - приключена!!!

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 04, 2009 15:03    Заглавие: Търся схема на DVD NEO - model DVD-HT750DivX - приключена!!! Отговорете с цитат

Такъв му е модела - DVD-HT750DivX. Води се DVD Receiver - има и радио. Процесор ZR36883EL CG. На платката с процесора пише Model:ZR-6AM Ver 1.4. С НЧУ е - има 5 броя IC на които пише D2030A и две, на които пише TDA2030AV - корпуса им е еднакъв, не знам дали са и по параметри еднакви. Аз съм го оправил, но ми се ще да имам схема за в бъдеще. Мерси предварително.

Последната промяна е направена от ivankrivodol на Чет Мар 12, 2009 20:04; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
zabavlin
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: ПЛОВДИВ

МнениеПуснато на: Чет Мар 05, 2009 10:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Бачках 4 години в ККсервиз и схема за DVD NEO така и не получих.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Todorov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Чет Мар 05, 2009 11:30    Заглавие: re: Отговорете с цитат

Имам на модела НЕО DVD-HT750, но тук не е с чип на Zoran а на МТК. Не са еднакви. Твоето е с "DivX" отзад и е различно.
Върнете се в началото
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 05, 2009 14:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря все пак. И ако не те затруднява прати да я видя, а пък кой знае, може и да ми потрябва някога, макар, че DVD-та много- много не ремонтирам...
Todorov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Чет Мар 12, 2009 10:10    Заглавие: re: Отговорете с цитат

Не е зле първо да си потърсиш сам, преди да искаш ...... http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/22797/NEO_dvd-ht%20750.html Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 12, 2009 11:03    Заглавие: Re: re: Отговорете с цитат

Todorov написа:
....

Благодаря колега, че си се постарал заради мен, макар и със закъснение. Wink Лошото е, че тая схема я имам, но захранването е друго, не е с интегрална схема въобще.
П.С. да спомена и това, че тая май няма краен НЧУ, какъвто това дето ремонтирах има - 5+1.
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 12, 2009 19:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти, Иване! Very Happy
Вземам отношение по темата ти и специално последния ти пост! Wink Ако аз търсех схемата ....-ами щях да напиша и с колко болтчета се затварят капаците...., камо ли да изброявам как е изградено от вътре, снимки и прочие! Wink ... Най-малко три варианта на захранване са ми познати. Отделно вариациите с MPEG.
Еми никой не знае с какви схеми разполагаш ти! Чак сега пишеш, че захранването е направено еди как си. Че аудиото е еди що си(какво е значението дали има крайни усилватели или-не ?).
Това е китайска техника и никога не можеш да подозираш какво има под капаците Confused Така, че тема от три (-търся, -ето, -мерси) поста става цяла страница и какво?
Резултат - дъра-бъра да си поприказваме Very Happy
Върнете се в началото
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 12, 2009 20:03    Заглавие: Отговорете с цитат

emoome написа:

Ами всъщност прав си, да. Мислех, че ще е досстатъчно да дам модела и процесора, но разбира се, не съм прав за това. И понеже вече апарата е предаден, считам темата за приключила и дори ако е необходимо може да бъде изтрита за да не създава хаос.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети