| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladebj Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 19:56 Заглавие: Sharp 21BN1 код за универсално дистанционно ? |
|
|
Здравейте,
Доста се порових из форумите и из нет-а, но никаде неоткрих код за универсално дистанционно за Sharp 21BN1. Интересното е, че за този модел от повечето такива търсачки ми излиза, че 21BN1 е модел на SANYO. Погледнах и в инструкцията на модератора за универсалните дистанционни, но и там не открих нищо. Със сигурност телевизорът е SHARP, понеже имам инсталационната книжка пред мен, но и в нея не е описан кой е кода за универсално дистанционно. Моля, ако някои е открил кой е кода за универсално дистанционно на този модел да ми пише ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 20:14 Заглавие: Re: Sharp 21BN1 код за универсално дистанционно ? |
|
|
| vladebj написа: | | .... понеже имам инсталационната книжка пред мен, но и в нея не е описан кой е кода за универсално дистанционно. .... |
Универсални дистанционни има невъобразимо множество.
Кодовете към всяко едно от тях са различни.
Производителя на техниката е окомплектовал телевизора със съответстващото му дистанционно, което в случая е G1069PESA.
Никой не е в състояние да ти даде смислен отговор на така поставен въпрос без да е ясно какво е ТВОЕТО универсално с което си решил да действаш.
При тази марка обаче почти всички кодове за нея на универсалния пулт (от книжката към дистанционното) би трябвало да изпълняват общите елементарни команди - вкл./изключване, цифри, програми+/-, рег. на звук +/-.
Като пълен функционален заместител може да бъде ползвано FRC5183. |
|
|
 |
vladebj Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 20:16 Заглавие: |
|
|
Универсалното дистанционно което имам е URC22B
Има ли начин да се програмира за този телевизор ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 20:22 Заглавие: Re: Sharp 21BN1 код за универсално дистанционно ? |
|
|
Да, има начин:
| RC написа: | | ...При тази марка обаче почти всички кодове за нея на универсалния пулт (от книжката към дистанционното) би трябвало да изпълняват общите елементарни команди - вкл./изключване, цифри, програми+/-, рег. на звук +/-..... |
НО, при универсалните рядко се постига ПЪЛНА функционалност (присъствието на ВСИЧКИ команди от оригиналния пулт) освен при елементарни пултове, а случая не е такъв. |
|
|
 |
vladebj Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 20:30 Заглавие: |
|
|
за съжаление няма инструкция за това универално дистанционно как да се настрои да търси...
в инструкцията пише да се натисне SET + TV1 и да се въведе кода на телевизора. Прегледах цялата книжка за телевизора, но неоткрих никаде този код !
Знаеш ли как да го настроя ? |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 21:18 Заглавие: дистанционно |
|
|
| RC ти написа какво да си купиш . |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 21:46 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Прегледах цялата книжка за телевизора, но неоткрих никаде този код ! |
и | Цитат: | | Доста се порових из форумите и из нет-а, но никаде неоткрих код за универсално дистанционно за Sharp |
Ако беше пуснал една търсачка с думите URC22 manual щеше да го намериш и то даже в този форум ,то само с ровене не става -иска и а...л !
Кодовете за Sharp са на 11 страница ,общо 8 ,пробваш и който стане ! |
|
|
 |
|