| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Kartalyurek Нов потребител

Регистриран на: 18 Май 2009 Мнения: 3 Местожителство: Русе-България
|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 15:18 Заглавие: Схеми за металдетектори(металотърсачи) |
|
|
Здравейте приятели...имам дипломна работа:сигнално охранителни системи за откриване на опасни предмети..значи търся металдетектори(схеми,описания..)ако имате материал по тази тема,може ли да ми пратите...благодаря предварително... _________________ Ancak Durgun Sular Yildizlari Yansitir... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 15:47 Заглавие: |
|
|
| Брей, че лесно било ... Още с първото мнение и вече искаме ... Преди това поне да бе казал какво къде си провери/прочел. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 19:11 Заглавие: |
|
|
| mishomvp написа: | | Брей, че лесно било ... Още с първото мнение и вече искаме ... Преди това поне да бе казал какво къде си провери/прочел. |
какво да правя бе.кажи ми?? ти защо пишеш тукааа??? _________________ Ancak Durgun Sular Yildizlari Yansitir... |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 19:27 Заглавие: |
|
|
| Не с лошо, така няма да получиш помощ... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 19:52 Заглавие: |
|
|
Kartalyurek,така да обърна случайно внимание че някой ти върви след задника и ти е коригирал първия пост?
Няма да е лошо да се запознаеш с правилника на форума-с кой бутон се отговаря,с какъв шрифт се пише и т.н.
И съответно да си коригираш втория пост.
Също и да си коригираш сигнатурата или поне да добавиш превод на написаното там.Въпросния език за мнозинството хора във форума е непонятен-така че смисъла от тази сигнатура ми е малко неясен
А най-малкото може и да е някоя псувня...
При следващи подобни постове "с рогите напред" просто участието ти във форума ще приключи.
А ако искаш да получиш някаква информация-не очаквай някой да дойде с големия черпак и да ти сипе всичко наготово.Ако имаш някакви конкретни питания по това което си прочел-питаш.Ако ще се плеснеш тук и ще чакаш наготово-няма да стане номера. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 19:57 Заглавие: |
|
|
Имаш предвид детектори за метали за монтаж на транспортни ленти,или нещо друго?И какви метали ще се откриват?Дай малко повече подробности за заданието за да ти се помогне,и бъди мааалко по-учтив,все пак търсиш помощ  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 22:08 Заглавие: |
|
|
| emilm написа: | Имаш предвид детектори за метали за монтаж на транспортни ленти,или нещо друго?И какви метали ще се откриват?Дай малко повече подробности за заданието за да ти се помогне,и бъди мааалко по-учтив,все пак търсиш помощ  |
Благодаря,но ако не могат да ми помогнат защо пишат по моята тема не разбрах...Другите не ме разбраха....аз съм чуждестранен студент...имам много малко време....незнам от къде да почна....Skype ти го добавих.Ако ми дадеш пълномощно можем да си говорим от там ,по-добре да ти обясня. _________________ Ancak Durgun Sular Yildizlari Yansitir... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 22:13 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз.Явно няма да я бъде.А като гледам българския го разбираш.Но от дума не разбираш.
Edit-А след последната ти проява на ЛС
| Kartalyurek написа: | | какъв ти е проблема??? |
участието ти в този форум приключва... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|