Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схеми за металдетектори(металотърсачи)

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kartalyurek
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Русе-България

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 15:18    Заглавие: Схеми за металдетектори(металотърсачи) Отговорете с цитат

Здравейте приятели...имам дипломна работа:сигнално охранителни системи за откриване на опасни предмети..значи търся металдетектори(схеми,описания..)ако имате материал по тази тема,може ли да ми пратите...благодаря предварително...
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 15:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Брей, че лесно било ... Още с първото мнение и вече искаме ... Преди това поне да бе казал какво къде си провери/прочел.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kartalyurek
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 19:11    Заглавие: Отговорете с цитат

mishomvp написа:
Брей, че лесно било ... Още с първото мнение и вече искаме ... Преди това поне да бе казал какво къде си провери/прочел.

какво да правя бе.кажи ми?? Wink ти защо пишеш тукааа??? Evil or Very Mad

disela
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 19:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Не с лошо, така няма да получиш помощ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 19:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Kartalyurek,така да обърна случайно внимание че някой ти върви след задника и ти е коригирал първия пост?
Няма да е лошо да се запознаеш с правилника на форума-с кой бутон се отговаря,с какъв шрифт се пише и т.н.
И съответно да си коригираш втория пост.
Също и да си коригираш сигнатурата или поне да добавиш превод на написаното там.Въпросния език за мнозинството хора във форума е непонятен-така че смисъла от тази сигнатура ми е малко неясен Confused
А най-малкото може и да е някоя псувня...
При следващи подобни постове "с рогите напред" просто участието ти във форума ще приключи.
А ако искаш да получиш някаква информация-не очаквай някой да дойде с големия черпак и да ти сипе всичко наготово.Ако имаш някакви конкретни питания по това което си прочел-питаш.Ако ще се плеснеш тук и ще чакаш наготово-няма да стане номера.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
emilm
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 19:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Имаш предвид детектори за метали за монтаж на транспортни ленти,или нещо друго?И какви метали ще се откриват?Дай малко повече подробности за заданието за да ти се помогне,и бъди мааалко по-учтив,все пак търсиш помощ Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kartalyurek
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 22:08    Заглавие: Отговорете с цитат

emilm написа:
Имаш предвид детектори за метали за монтаж на транспортни ленти,или нещо друго?И какви метали ще се откриват?Дай малко повече подробности за заданието за да ти се помогне,и бъди мааалко по-учтив,все пак търсиш помощ Very Happy

Благодаря,но ако не могат да ми помогнат защо пишат по моята тема не разбрах...Другите не ме разбраха....аз съм чуждестранен студент...имам много малко време....незнам от къде да почна....Skype ти го добавих.Ако ми дадеш пълномощно можем да си говорим от там ,по-добре да ти обясня.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 22:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде стига толкоз.Явно няма да я бъде.А като гледам българския го разбираш.Но от дума не разбираш.

Edit-А след последната ти проява на ЛС
Kartalyurek написа:
какъв ти е проблема???

участието ти в този форум приключва...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети