Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

NEO TV ???
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
rusin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Stara Zagora

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2004 7:27    Заглавие: re Отговорете с цитат

Кики, нищо не пипай а отиди в сервиз !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kiki
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2004 9:01    Заглавие: Отговорете с цитат

ОК МЕРСИ МНГОГО! Дори не съм и помислила да пипам под кутията, понеже нищичко не разбирам. Просто се притеснявам дали ще ми признаят този дефект за гаранционен. Сега ще се обаждам в сервиза. Отново благодария на всички, които бяха така любезни да помгнат. Полчих чудесно инфо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger
БАЛДУИН ЛЕФТЕРОВ
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Разград

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2004 11:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Господ здраве да им дава на такива производителииииии,щото гладни ще измремммммммм.Аминнннннн.
Да се чете като църковно пеене,а клиента да ............... супата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
kiki
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 8:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Еееееее, това вече го приех лично. Wink Нали и аз съм клиент. Но нищо де, ще го преглътна стига все някога да ми решат проблема. Ето сега оказа се, че можело в срок до 3 дена да ми го сменят от Техномаркета (от където съм го купила) но никой от магазина не ме предупреди и аз отивам на 5тия ден. Бива ли такова нещо!!!
Върнете се в началото
БАЛДУИН ЛЕФТЕРОВ
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 10:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Kiki,не се коркай ама си е точно така,търговеца си гледа паричките,а клиента ............,да се оправя в сервиза,да ама после още от вратата
отнасяме градивната критика и гневът Зевсов на КЛИЕНТА. Затова съм предупредил магазините ,ако нещо ги притеснява в някой уред да ме търсят.(това беше реклама)
Защото никога не е късно да станеш за резил.
Върнете се в началото
kiki
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 20:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм се изкоркала чак, но по-скоро понеже е истина не ми хареса Smile Иначе жалко, че си толкова далече след всичко казано до тук до сега да ти го бях донесла да му вземеш акъла и да спре да се бъзика с мене... Телевизора де Smile........... То така или иначе на сервиз ще ходи.... но сега имам нов проблем... и отново се чудя.... дали да питам тука или да публиквам нова тема?!?!?!? Не мога да си пусна компютъра през телевизора. Кабела е включен на изхода на видеокартата (ATI RADEON 9200) и на входа на телевизора. Входа е SCART преходник с Input и Output положения. Аз съм го включила на Input. За съжаление от менюто на ATI/Displays опцията за разрешаване на TV (enable TV) е неактивна, а когато рестартирам компютъра (OS - Win XP Pro) не детектва ново устройство както и опцията enable TV остава неактивна? Sad Някой да има идея?
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Апр 14, 2004 23:33    Заглавие: Отговорете с цитат

За детект на телевизора той трябва да бъде свързан към видеокартата ПРЕДИ включването на компютъра. Някои TV не се разпознават тъй като нямат товарен резистор 75 ома на видеовхода.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
kiki
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 15, 2004 14:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Ммммммммммммммм дааааа, за пореден път Благодаря Smile открих, че и моя телевизор не се детектва Sad, но след дълга и упорита борба също открих, че има опция "Force the TV display".... която определено помага за детектването. Но някой трябваше да забележи, че си имам бутонче Troubleshooting Smile А резултата не ми се коментира... Sad къде какъвто дефект е имал този телевизор изскочи с пълна сила. По-деформирана картина не бях виждала в жвота си Sad но в крайна сметка това ми беше целта, да го тествам и през компа. А сега сервиз здравей, здарваей..... Wink
Върнете се в началото
БАЛДУИН ЛЕФТЕРОВ
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 15, 2004 18:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де като го купува тоя телевизор ти беше ли там?
Върнете се в началото
kiki
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 15, 2004 20:42    Заглавие: Отговорете с цитат

За мое най-голямо съжаление НЕ. Майка ми и брат ми го взеха. Те са им го пуснали, но то не се забелязва от пръв поглед. Трябва да се появи геометрична фигура, за да го засече човек, след това вече се вижда и на други места..... Мисля си, че дори аз да бях там, когато са го пуснали пак съм щяла да не го забележа понеже не съм го очаквала. Но просто когато пуснах копютъра през TVто тогава настана голям ужас..... Но стига толкова оплаквания почнах да се повтарям и да досаждам... след сервиза пак ще пиша. Ще дам инфо какво е станало.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети