| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 7:27 Заглавие: re |
|
|
| Кики, нищо не пипай а отиди в сервиз ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kiki Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 9:01 Заглавие: |
|
|
| ОК МЕРСИ МНГОГО! Дори не съм и помислила да пипам под кутията, понеже нищичко не разбирам. Просто се притеснявам дали ще ми признаят този дефект за гаранционен. Сега ще се обаждам в сервиза. Отново благодария на всички, които бяха така любезни да помгнат. Полчих чудесно инфо. |
|
|
 |
БАЛДУИН ЛЕФТЕРОВ Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 13, 2004 11:59 Заглавие: |
|
|
Господ здраве да им дава на такива производителииииии,щото гладни ще измремммммммм.Аминнннннн.
Да се чете като църковно пеене,а клиента да ............... супата. |
|
|
 |
kiki Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 8:25 Заглавие: |
|
|
Еееееее, това вече го приех лично. Нали и аз съм клиент. Но нищо де, ще го преглътна стига все някога да ми решат проблема. Ето сега оказа се, че можело в срок до 3 дена да ми го сменят от Техномаркета (от където съм го купила) но никой от магазина не ме предупреди и аз отивам на 5тия ден. Бива ли такова нещо!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 10:25 Заглавие: |
|
|
Kiki,не се коркай ама си е точно така,търговеца си гледа паричките,а клиента ............,да се оправя в сервиза,да ама после още от вратата
отнасяме градивната критика и гневът Зевсов на КЛИЕНТА. Затова съм предупредил магазините ,ако нещо ги притеснява в някой уред да ме търсят.(това беше реклама)
Защото никога не е късно да станеш за резил. |
|
|
 |
kiki Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 20:43 Заглавие: |
|
|
Не съм се изкоркала чак, но по-скоро понеже е истина не ми хареса Иначе жалко, че си толкова далече след всичко казано до тук до сега да ти го бях донесла да му вземеш акъла и да спре да се бъзика с мене... Телевизора де ........... То така или иначе на сервиз ще ходи.... но сега имам нов проблем... и отново се чудя.... дали да питам тука или да публиквам нова тема?!?!?!? Не мога да си пусна компютъра през телевизора. Кабела е включен на изхода на видеокартата (ATI RADEON 9200) и на входа на телевизора. Входа е SCART преходник с Input и Output положения. Аз съм го включила на Input. За съжаление от менюто на ATI/Displays опцията за разрешаване на TV (enable TV) е неактивна, а когато рестартирам компютъра (OS - Win XP Pro) не детектва ново устройство както и опцията enable TV остава неактивна? Някой да има идея? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2004 23:33 Заглавие: |
|
|
За детект на телевизора той трябва да бъде свързан към видеокартата ПРЕДИ включването на компютъра. Някои TV не се разпознават тъй като нямат товарен резистор 75 ома на видеовхода. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
kiki Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 14:22 Заглавие: |
|
|
Ммммммммммммммм дааааа, за пореден път Благодаря открих, че и моя телевизор не се детектва , но след дълга и упорита борба също открих, че има опция "Force the TV display".... която определено помага за детектването. Но някой трябваше да забележи, че си имам бутонче Troubleshooting А резултата не ми се коментира... къде какъвто дефект е имал този телевизор изскочи с пълна сила. По-деформирана картина не бях виждала в жвота си но в крайна сметка това ми беше целта, да го тествам и през компа. А сега сервиз здравей, здарваей.....  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 18:08 Заглавие: |
|
|
| Добре де като го купува тоя телевизор ти беше ли там? |
|
|
 |
kiki Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 20:42 Заглавие: |
|
|
| За мое най-голямо съжаление НЕ. Майка ми и брат ми го взеха. Те са им го пуснали, но то не се забелязва от пръв поглед. Трябва да се появи геометрична фигура, за да го засече човек, след това вече се вижда и на други места..... Мисля си, че дори аз да бях там, когато са го пуснали пак съм щяла да не го забележа понеже не съм го очаквала. Но просто когато пуснах копютъра през TVто тогава настана голям ужас..... Но стига толкова оплаквания почнах да се повтарям и да досаждам... след сервиза пак ще пиша. Ще дам инфо какво е станало. |
|
|
 |
|