| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 11, 2009 18:24 Заглавие: Към кого да се обърнем за поставяне на улично осветление ? |
|
|
Привет Момчета,
тук има доста хора работещи в сферата на енергоразпределението за това смятам, че ще намеря отговор на въпроса си.
Става въпрос за улично осветление пред входа в който живеем. Уличката е глуха (без изход) и се използва за паркинг. Дотук добре, но през вечерта става тъмно като в рог. След 01:00 часа доста често щъкат разни лапета без книжки които са откраднали колата от майка си и я форсират точно до прозорците. Освен това не е рядкост и някоя хипарска компания да си пие бирата и да си пуши джойнта на спокойствие в тъмната улица. Понякога при пълнолуние дори и бездомници нощуват на стълбите на открито . Та да минем към въпроса - може ли да се сложи край на тая работа, може ли да изгрее светлина на моята улица? Към кого трябва да се обърнем за съответното решаване на проблема - към общината или към енергоразпределение и мога ли аз самостоятелно като гражданско лице да поискам такова нещо или трябва целия блок групово да организираме мероприятието? Молбата по образец ли трябва да бъде или просто трябва да напишем че имаме нужда? Дано някой който знае да ми отговори. Кабели за улично осветление съм сигурен, че има тъй като преди няколко години се прекарваха телефонните кабели и всичко беше разкопано и се виждаха. Това нещо отдавна съм го замислил и след снощната дандания и събуждане в 2 часа сутринта ми писна.
Благодаря!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 11, 2009 20:30 Заглавие: |
|
|
Кабеларката ще е най-добре. Като го представят както те си знаят поне малко ще разбунят духовете
Там в Бургас нали си имате СКАТ  |
|
|
 |
elektrik216 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 11, 2009 21:02 Заглавие: |
|
|
Трябва да се обърнеш към районния кмет, така е поне в Перник, преди време имаше разлепени съобщения в кметството, ако някой има от подмяна на крушката на уличната ламБа пред дома си да се обърне към кметството имаше и телефон. _________________ Тролеите напред!!! |
|
|
 |
4i4ko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2009 14:26 Заглавие: |
|
|
| Жалба с изходящ номер заведена в общината.Жалбата може да бъде индивидуална или колективна със събрани подписи на съседите Ви. |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2009 19:02 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ви момчета. Дадохте ми основните насоки - сега от мен остава да отида в районната община и да поразпитам тук таме какво трябва да се направи. Ако искат подписка - ще агитирам целия блок ако трябва. Едва ли някой няма да хареса такова предложение. |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2009 19:21 Заглавие: |
|
|
В Бургас не знам ,как е ма за София ме светнаха преди година ,че ставало със 100 лева на стълб (лампа).Парите се дават на човек от службата по подръжка на уличното не съм го казвал аз ей! |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2009 20:58 Заглавие: |
|
|
| Твърдо против тези работи съм. Ако става въпрос за 100 лева сам ще купя осветителни тела и ще ги инсталирам |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 17:48 Заглавие: |
|
|
Да ама и ток, ще трябва да им сипеш  |
|