Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Към кого да се обърнем за поставяне на улично осветление ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Вто Авг 11, 2009 18:24    Заглавие: Към кого да се обърнем за поставяне на улично осветление ? Отговорете с цитат

Привет Момчета,
тук има доста хора работещи в сферата на енергоразпределението за това смятам, че ще намеря отговор на въпроса си.
Става въпрос за улично осветление пред входа в който живеем. Уличката е глуха (без изход) и се използва за паркинг. Дотук добре, но през вечерта става тъмно като в рог. След 01:00 часа доста често щъкат разни лапета без книжки които са откраднали колата от майка си и я форсират точно до прозорците. Освен това не е рядкост и някоя хипарска компания да си пие бирата и да си пуши джойнта на спокойствие в тъмната улица. Понякога при пълнолуние дори и бездомници нощуват на стълбите на открито Smile . Та да минем към въпроса - може ли да се сложи край на тая работа, може ли да изгрее светлина на моята улица? Към кого трябва да се обърнем за съответното решаване на проблема - към общината или към енергоразпределение и мога ли аз самостоятелно като гражданско лице да поискам такова нещо или трябва целия блок групово да организираме мероприятието? Молбата по образец ли трябва да бъде или просто трябва да напишем че имаме нужда? Дано някой който знае да ми отговори. Кабели за улично осветление съм сигурен, че има тъй като преди няколко години се прекарваха телефонните кабели и всичко беше разкопано и се виждаха. Това нещо отдавна съм го замислил и след снощната дандания и събуждане в 2 часа сутринта ми писна.
Благодаря!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Авг 11, 2009 19:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Общината. Може да викнеш и някоя кабеларка да направи репортаж.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Вто Авг 11, 2009 20:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Кабеларката ще е най-добре. Като го представят както те си знаят поне малко ще разбунят духовете Wink
Там в Бургас нали си имате СКАТ Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
elektrik216
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Вто Авг 11, 2009 21:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Трябва да се обърнеш към районния кмет, така е поне в Перник, преди време имаше разлепени съобщения в кметството, ако някой има от подмяна на крушката на уличната ламБа пред дома си да се обърне към кметството имаше и телефон.
4i4ko
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 12, 2009 14:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Жалба с изходящ номер заведена в общината.Жалбата може да бъде индивидуална или колективна със събрани подписи на съседите Ви.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 12, 2009 19:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ви момчета. Дадохте ми основните насоки - сега от мен остава да отида в районната община и да поразпитам тук таме какво трябва да се направи. Ако искат подписка - ще агитирам целия блок ако трябва. Едва ли някой няма да хареса такова предложение.
Върнете се в началото
vladimir_ki4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Авг 12, 2009 19:21    Заглавие: Отговорете с цитат

В Бургас не знам ,как е ма за София ме светнаха преди година ,че ставало със 100 лева на стълб (лампа).Парите се дават на човек от службата по подръжка на уличното Embarassed Embarassed не съм го казвал аз ей!
Върнете се в началото
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 12, 2009 20:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Твърдо против тези работи съм. Ако става въпрос за 100 лева сам ще купя осветителни тела и ще ги инсталирам
Върнете се в началото
vladimir_ki4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Авг 13, 2009 17:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ама и ток, ще трябва да им сипеш Exclamation Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети