| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 9:40 Заглавие: |
|
|
В една друга тема Божилов засегна една интересна версия за посоката на кабелите ,понеже явно съм пропуснал нещо ще моля така ,по подробно да се разчепка въпроса. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 10:30 Заглавие: |
|
|
Ще ви издам още една тайна от магията на звуковъзпроизваждането...
и oриантацията на оста на електроните спрямо 20%-ното изместаване на азимута на луната. Електроните трябва да са с лек полегат наклон покрай шкафа, и ако минава водопровод в стената , константата се увеличава с 1,543 процента. Разбира се и охлаждането на кабела има значение ... с леви вентилаторчета, за да се избегна резонанса на празните шкафчета. За повече инфо www.durak.bg |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 10:41 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | самия проводник има посока |
Хе хе, проводник-диод. Навиваш си трафа с него и не ти трябват изправителни диоди след него. От трафа излиза направо постоянно напрежение. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 11:34 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Жестоко, тези дни си поиграх с посоката на интерконектите и ОТ кабелите. Втрещен съм. Признавам, че бях скептик, до преди да завъртя щепсела. Идеализираните ми представи за тока сега са разклатени
Кабелите са единично, разплетено УТП и взех да обръщам всяко в търсене на по-хомогенен звук с бързи ниски, които да не се отделят от тембъра на инструмента. За мен това съживява музиката, противоположно на подхода да се търси изчистване на "звука". Това привидно изчистване се поражда от разчленяването на ниските с останалата част от тембъра, като започва да се усеща една статична подложка отдолу. На този етап това са моите критерии, възприех ги от Кимура и Терамура.
След едночасова борба с посоките, накрая се получи осезателна промяна, точно съживяване, още не мога да повярвам |
Ар ю токинг ту ми....Науката до какви нива достигнала а аз си мисля че тия работи са си ей така.....
Баси идиотите .....Винаги съм бил съгласен с твърдението, че незнанието ражда суеверия. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 11:40 Заглавие: |
|
|
| Лошото е че слуховите възприятия са субективни. |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 11:50 Заглавие: |
|
|
| Не обиждайте тези, които не разбирате и не отричайте неща, които не може да си обясните. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 12:16 Заглавие: |
|
|
| Това ми прилича на съчинения-разсъжденията по литературна творба, които ни караха да пишем по литература. И съм жив свидетел, че по-добре се справяха не онези, които два-три пъти са прочели произведението, а онези които умееха да разтягат локуми. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 12:55 Заглавие: |
|
|
Напротив-форума е технически и е стъпил здраво на точната наука.Това че някой е бил наречен някакси или осмиван заради това че в 21ви век вярва в това че Земята е плоска или се крепи на 4 слона/кита си е лично негов проблем.Както неведнъж съм казвал-подобни дискуси и вервания нямат абсолютно никакво място в тоя форум.Имайте уважение към хората в този форум-мнозинството от които са хора технически грамотни и пляскането на всякакви шарлатански писания(на които може да се върже някое лапе,което не знае откъде накъде върви тока,но не и хора,които си изкарват хляба с поялник в ръка) няма място тук...Нямам нищо впротив такива дискусии-но някъде далеч от тук-имате си достатъчно много места в мрежата в които можете да си разтягате философиите за посоката на кабелите и т.н.Тук не.Поне тоя форум не осирайте.Ако на някой му е обидно отношението скъм подобни "дискусии" тук-да седне да прочете учебника по физика за 9ти клас.Вероятно ще му мине.
Считам дебата за изчерпан и всякакви писания относТно посоката на кабелите и кой кондензатор/ламба как звучи ще ги трия.Въобще писания в които се спряга глагола "звучи" ги чака същата съдба.Тук да потретая че е технически форум и говорим с точни термини и резултати от конкретни измервания,а не със събективни понятия.Така че който говори за "звучене" говори за бан-листата Особено пък в раздела за продажбите.И без това ми е писнало от това разни тарикати да се пробват да ме къпят и плакнат с ладка водичка.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 13:19 Заглавие: |
|
|
Както виждаш не говоря въобще за нещата, които ви дразнят. Забранените от теб думички въобще не съм ги споменавал, точно за да не започне излишен спор, който наистина няма място тук.
Но продължавам да държа на думите си, че не трябва да обиждаме тези, които не разбираме, както и тези които не ни разбират.
(да си ме чул да обидя някого тук или да го наричам "идиот" по каквато и да е причина?)
| Цитат: |
3. Уважавайте и ценете времето на другите участници във форума. Въздържайте се от всякакви обидни думи и преки характеристики / квалификации / обиди / заплахи.
|
Така, че се дръжте като културни хора и спазвайте правилата на форума! |
|
|
 |
|