Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Електромери - мнения
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 43, 44, 45  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 9:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Още малко и ще станат 30000 души разгледали тази тема,кой от интерес,кой с надежда за аванта.... и за 100 години няма да се оправи милата ни татковина..... Sad Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
TIReX
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 10:47    Заглавие: Отговорете с цитат

16.03.2005
29006
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 15:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Мислете как да печелите повече пари и да си плащате тока без проблем, това е истината!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 20:57    Заглавие: електромери Отговорете с цитат

В тази мошенническа държава едва ли!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 23:54    Заглавие: Отговорете с цитат

ГОСТ написа:
Но не е ли възможно да се направи устройство което да консумира ел енергия през нощта и да я отдава през деня. Като отида да плащам ток да имам 0 kW дневна и всичко нощна?

Има. НЕК използват за целта ПАВЕЦ. Само че като се сложи к.п.д. и упражнението си губи смисъла.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Danev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Сря Мар 23, 2005 21:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Филипов написа:
ГОСТ написа:
Но не е ли възможно да се направи устройство което да консумира ел енергия през нощта и да я отдава през деня. Като отида да плащам ток да имам 0 kW дневна и всичко нощна?

Има. НЕК използват за целта ПАВЕЦ. Само че като се сложи к.п.д. и упражнението си губи смисъла.

Филипов,Извинявай но мислех че поне ти разбираш всичко.
Върнете се в началото
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Мар 23, 2005 22:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе прав е филипов не вари някак да зареждаш акумулатори, пробайте ама ако не докарате добре капедето няма смисал ако то е 50 % се едно си карате на дневна щото разликата в двете тарифи е двойна. Трябва да е над 50 процента. Пък като се има предвид живота на акумулаторите и като се сметнат големите инвестиции в апаратурата....

между другото не са я видяли толкова много хора то пише видяна еди си колко пъти. Някои сигурно са я гледали бая пъти
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 23, 2005 22:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Danev, а пък аз мисля, че на тази тема мястото и отдавна е на друго място (където ще я и преместя).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Danev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Чет Мар 24, 2005 0:25    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
Danev, а пък аз мисля, че на тази тема мястото и отдавна е на друго място (където ще я и преместя).

Махай я RC.И без това тук определени хора стоят само за собствена изгода.Предлагат супер схеми действието на които става за всичко друго но не и за темата във форума.Принципа който описват става с 4 диода и неполярен кондензатор.Техен ред е да мислят Very Happy Evil or Very Mad А що се отнася до $как да излъжем електромера$ то аз мисля че нас ни ограбват и то от доста време Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Vastodi
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Нед Апр 10, 2005 21:14    Заглавие: За електронните електромери Отговорете с цитат

Досега всеки се интересуваше как може да излъже ЕРД. Аз се интересувам, как "Електроразпределение" може да ни излъже нас и има ли смисъл от това? Колеги казват, че е напълно възможно на новите електронни ел-мери да се натрупват показания по изкуствен начин, още повече, че само техните служители имат ключове от ел. таблат. Имало някакъв проводник, с надпис "ИМПУЛС" и те предполагат, че това е за натрупване в брояча. Ако има някой компетентен, моля да отговори, за да успокоя топката. Благодаря!!!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 43, 44, 45  Следваща
Страница 31 от 45

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети