| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 9:53 Заглавие: |
|
|
Още малко и ще станат 30000 души разгледали тази тема,кой от интерес,кой с надежда за аванта.... и за 100 години няма да се оправи милата ни татковина.....  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 10:47 Заглавие: |
|
|
16.03.2005
29006 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 15:20 Заглавие: |
|
|
| Мислете как да печелите повече пари и да си плащате тока без проблем, това е истината! |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 20:57 Заглавие: електромери |
|
|
| В тази мошенническа държава едва ли! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 23:54 Заглавие: |
|
|
| ГОСТ написа: | | Но не е ли възможно да се направи устройство което да консумира ел енергия през нощта и да я отдава през деня. Като отида да плащам ток да имам 0 kW дневна и всичко нощна? |
Има. НЕК използват за целта ПАВЕЦ. Само че като се сложи к.п.д. и упражнението си губи смисъла. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Danev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2005 21:45 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | ГОСТ написа: | | Но не е ли възможно да се направи устройство което да консумира ел енергия през нощта и да я отдава през деня. Като отида да плащам ток да имам 0 kW дневна и всичко нощна? |
Има. НЕК използват за целта ПАВЕЦ. Само че като се сложи к.п.д. и упражнението си губи смисъла. |
Филипов,Извинявай но мислех че поне ти разбираш всичко. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2005 22:02 Заглавие: |
|
|
Абе прав е филипов не вари някак да зареждаш акумулатори, пробайте ама ако не докарате добре капедето няма смисал ако то е 50 % се едно си карате на дневна щото разликата в двете тарифи е двойна. Трябва да е над 50 процента. Пък като се има предвид живота на акумулаторите и като се сметнат големите инвестиции в апаратурата....
между другото не са я видяли толкова много хора то пише видяна еди си колко пъти. Някои сигурно са я гледали бая пъти |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2005 22:29 Заглавие: |
|
|
| Danev, а пък аз мисля, че на тази тема мястото и отдавна е на друго място (където ще я и преместя). |
|
|
 |
Danev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 0:25 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Danev, а пък аз мисля, че на тази тема мястото и отдавна е на друго място (където ще я и преместя). |
Махай я RC.И без това тук определени хора стоят само за собствена изгода.Предлагат супер схеми действието на които става за всичко друго но не и за темата във форума.Принципа който описват става с 4 диода и неполярен кондензатор.Техен ред е да мислят А що се отнася до $как да излъжем електромера$ то аз мисля че нас ни ограбват и то от доста време  |
|
|
 |
Vastodi Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 21:14 Заглавие: За електронните електромери |
|
|
Досега всеки се интересуваше как може да излъже ЕРД. Аз се интересувам, как "Електроразпределение" може да ни излъже нас и има ли смисъл от това? Колеги казват, че е напълно възможно на новите електронни ел-мери да се натрупват показания по изкуствен начин, още повече, че само техните служители имат ключове от ел. таблат. Имало някакъв проводник, с надпис "ИМПУЛС" и те предполагат, че това е за натрупване в брояча. Ако има някой компетентен, моля да отговори, за да успокоя топката. Благодаря!!! _________________ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО |
|
|
 |
|