|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
NRPG Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 18, 2009 15:15 Заглавие: Въпрос относно четец за карти |
|
|
Здравейте на всички първо, това е първият ми пост тук и ще се радвам ако можете да ми помогнете.
Интересувам се какъв четец за карти ми трябва, ако желая да разчета данните записани в една смарт карта (и по-конкретно новите карти за градския транспорт в София)
Благодаря предварително.
Поздрави, Николай |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 18, 2009 15:23 Заглавие: |
|
|
ХАХАХАХА
Явно не си прочел правилата на форума... Според мен темата ще ти иде в коша!
Това, което искаш да правиш е НЕЗАКОННО!
Очаквах, че ще има такива като теб, които ще искат да "хакват" тези карти И ето ти си първия. |
|
|
 |
NRPG Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 18, 2009 15:35 Заглавие: |
|
|
| mishomvp написа: | ХАХАХАХА
Явно не си прочел правилата на форума... Според мен темата ще ти иде в коша!
Това, което искаш да правиш е НЕЗАКОННО!
Очаквах, че ще има такива като теб, които ще искат да "хакват" тези карти И ето ти си първия. |
Не искам да ги хаквам искам да видя какво пише в тях. Освен това искам да знам дали СКГТ записват кой къде и кога се е возил. Защото аз примерно не искам те да знаят кога какви превозни средства използвам.
Поздрави! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 18, 2009 16:07 Заглавие: |
|
|
Айде айде-и аз така за картите на банкоматите.Ама не че имам нали някакви престъпни намерения.Просто се интересувам дали банките записват някаква информация за потребителите...
Аз поне не се притеснявам ако някой записва някаква информация за мене къде ходя.Няма и защо,защото нямам какво да крия.Хората които се притесняват от тия неща според мене или имат нещо криминално за криене или просто нещо леко не са на ред.
Ползвайки услугите на дадена компания се съобразяваш със условията,които тя е въвела.Ако не са ти угодни винаги можеш просто да не ползваш услугите и-в случая имаш прекрасната алтернатива-самолет ТУ-сто четирсе и пеШ.
Ако мислиш и че освен това те следят,че човека зад ъгъла подозрително прилича на агент на ЦРУ,този който ти е продал днеска поничка в магазина пък на агент на КГБ и марсианците и т.н.-->има доктори.
И между другото няма да е лошо да се запознаеш с правилника на форума и с кой бутон се отговаря  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|