Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос относно четец за карти

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
NRPG
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 18, 2009 15:15    Заглавие: Въпрос относно четец за карти Отговорете с цитат

Здравейте на всички първо, това е първият ми пост тук и ще се радвам ако можете да ми помогнете.

Интересувам се какъв четец за карти ми трябва, ако желая да разчета данните записани в една смарт карта (и по-конкретно новите карти за градския транспорт в София)

Благодаря предварително.

Поздрави, Николай
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пет Сеп 18, 2009 15:23    Заглавие: Отговорете с цитат

ХАХАХАХА

Явно не си прочел правилата на форума... Според мен темата ще ти иде в коша!
Това, което искаш да правиш е НЕЗАКОННО!
Очаквах, че ще има такива като теб, които ще искат да "хакват" тези карти Smile И ето ти си първия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NRPG
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 18, 2009 15:35    Заглавие: Отговорете с цитат

mishomvp написа:
ХАХАХАХА

Явно не си прочел правилата на форума... Според мен темата ще ти иде в коша!
Това, което искаш да правиш е НЕЗАКОННО!
Очаквах, че ще има такива като теб, които ще искат да "хакват" тези карти Smile И ето ти си първия.

Не искам да ги хаквам Smile искам да видя какво пише в тях. Освен това искам да знам дали СКГТ записват кой къде и кога се е возил. Защото аз примерно не искам те да знаят кога какви превозни средства използвам.

Поздрави!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 18, 2009 16:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде айде-и аз така за картите на банкоматите.Ама не че имам нали някакви престъпни намерения.Просто се интересувам дали банките записват някаква информация за потребителите... Wink
Аз поне не се притеснявам ако някой записва някаква информация за мене къде ходя.Няма и защо,защото нямам какво да крия.Хората които се притесняват от тия неща според мене или имат нещо криминално за криене или просто нещо леко не са на ред.
Ползвайки услугите на дадена компания се съобразяваш със условията,които тя е въвела.Ако не са ти угодни винаги можеш просто да не ползваш услугите и-в случая имаш прекрасната алтернатива-самолет ТУ-сто четирсе и пеШ. Laughing
Ако мислиш и че освен това те следят,че човека зад ъгъла подозрително прилича на агент на ЦРУ,този който ти е продал днеска поничка в магазина пък на агент на КГБ и марсианците и т.н.-->има доктори.
И между другото няма да е лошо да се запознаеш с правилника на форума и с кой бутон се отговаря Exclamation Idea
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети