Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

tv grundig

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
koki80
Гост

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 10:50    Заглавие: tv grundig Отговорете с цитат

tv grundig sus pip,txt,stereo,100hz.s defekt v modul video okantova obrazite v cherveno sled prezapoqvane na tda9160a i otkrivane na izvod na tda9160a daden na kuso vhoda ot vertikalnata platka sus AV vhodovete chervenia otenuk iz4ezva i gubi chervenia cvqt pri video signal no na text ima sichki cvetove??? [email protected]
Върнете се в началото
koki80
Гост

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 10:52    Заглавие: Re: tv grundig Отговорете с цитат

koki80 написа:
tv grundig sus pip,txt,stereo,100hz.s defekt v modul video okantova obrazite v cherveno sled prezapoqvane na tda9160a i otkrivane na izvod na tda9160a daden na kuso vhoda ot vertikalnata platka sus AV vhodovete chervenia otenuk iz4ezva i gubi chervenia cvqt pri video signal no na text ima sichki cvetove??? [email protected]

VEROQTNA POVREDA NA TDA9160A?
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 13:07    Заглавие: за латиницата Отговорете с цитат

Коки ,защо не пишеш както е прието във форума да не се мъчиме да гадаеме освен това сам си пишеш ,цитираш и отговаряш- това риторичен въпрос ли е-ха напиши наново точно какъв е проблема за да ни стане ясно какво питаш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ха Познай
Гост

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 19:24    Заглавие: За любимите цитати на ЕЛП и г-нФилипов Отговорете с цитат

Господа аз го разбрах човека за какво пита а това че вие не сте ме -кара да се чудя дали ви е мястото в тази страница като оформители.Че го е написал в телеграфен стил -вярно е.Ама се разбира.Даже знам и за кое шаси на грундиг говори-диги 5 .А г-н Филипов го намесвам защото и той цитира и критикува неща които си личи че са му ясни толкоз колкото на едно магаре му е ясна космическата програма на НАСА за 2004 година.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 19:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Ха Познай, след като
Цитат:
го разбрах човека за какво пита
не мислиш ли, че беше по смислено да отговориш на питащия, а не да пишеш неща които меко казано приличат на безсмислено заяждане.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 21:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Знаете ли Ха познай,мисля ,че RC абсолютно прав,все пак знам какво,колко и откога са помагали RC и Филипов/е наистина в българските форуми понякога на Светослав Филипов тонът му е малко по-меко казано препоръчителен/, а от Вас все още не сме видели нищо,така,че ако искате да сте в услуга на всички колеги заповядайте в който искате български форум,всички ние мисля,че ще се учим докато сме живи.Извинявам се на всички за отклонението но вече по всички такива форуми в България започва едно заяждане,което мисля,че не е нормално между колеги/защо когато се срещаме примерно в руските се държим по колегиално/
Ха Познай
Гост

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 22:09    Заглавие: За любимите цитати на ЕЛП и г-нФилипов Отговорете с цитат

Колеги на коко съм си преценил да му отговоря по и-меил лично.Защо ли- нарочно въпреки че все пак сме във форум.Защото това толкова е и форум.Просто не всички заслужават да получават информация за дадени тънкости в ремонта на телевизорите.Г-н Филипов и ЕЛП примерно.За тях отзад на капака на един телевизор си пише-за нетехнически подготвени лица -дотук!Ако някой не знае кой грундиг от 100херцовите има видеомодул и кой е с това tda значи не му е мястото тук.Значи първо да прочете някоя книжка и някоя схема да погледа сетне да направи някой телевизор-па накрая да идва тук във форума.И без това тази информация само ще им навреди-не ще разберат за какво говоря.Прочетете техните препоръки и ще се убедите в това.Некви безсмислици само пишат като "моля обяснете по-точно",колко по-точно бе?Освен да ви кажат и как да си го оправят проблема.Ами то тогава те за какво са въобще?
Върнете се в началото
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 14:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе като не ти харесва кво правиш на тоя фурум "бе" г-н Ха познай - koki80 ? Twisted Evil
И като влизаш нерегистриран по добре си скрии IP та не се знае кой пише и кой отговаря да не те скръцне нещо както си почнал да се заяждаш - някой разбират.
Опитай ако можеш ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети