| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
koki80 Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 10:50 Заглавие: tv grundig |
|
|
| tv grundig sus pip,txt,stereo,100hz.s defekt v modul video okantova obrazite v cherveno sled prezapoqvane na tda9160a i otkrivane na izvod na tda9160a daden na kuso vhoda ot vertikalnata platka sus AV vhodovete chervenia otenuk iz4ezva i gubi chervenia cvqt pri video signal no na text ima sichki cvetove??? [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
koki80 Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 10:52 Заглавие: Re: tv grundig |
|
|
| koki80 написа: | | tv grundig sus pip,txt,stereo,100hz.s defekt v modul video okantova obrazite v cherveno sled prezapoqvane na tda9160a i otkrivane na izvod na tda9160a daden na kuso vhoda ot vertikalnata platka sus AV vhodovete chervenia otenuk iz4ezva i gubi chervenia cvqt pri video signal no na text ima sichki cvetove??? [email protected] |
VEROQTNA POVREDA NA TDA9160A? |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 13:07 Заглавие: за латиницата |
|
|
| Коки ,защо не пишеш както е прието във форума да не се мъчиме да гадаеме освен това сам си пишеш ,цитираш и отговаряш- това риторичен въпрос ли е-ха напиши наново точно какъв е проблема за да ни стане ясно какво питаш. |
|
|
 |
Ха Познай Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 19:24 Заглавие: За любимите цитати на ЕЛП и г-нФилипов |
|
|
| Господа аз го разбрах човека за какво пита а това че вие не сте ме -кара да се чудя дали ви е мястото в тази страница като оформители.Че го е написал в телеграфен стил -вярно е.Ама се разбира.Даже знам и за кое шаси на грундиг говори-диги 5 .А г-н Филипов го намесвам защото и той цитира и критикува неща които си личи че са му ясни толкоз колкото на едно магаре му е ясна космическата програма на НАСА за 2004 година. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 19:59 Заглавие: |
|
|
Ха Познай, след като | Цитат: | | го разбрах човека за какво пита | не мислиш ли, че беше по смислено да отговориш на питащия, а не да пишеш неща които меко казано приличат на безсмислено заяждане. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 21:11 Заглавие: |
|
|
Знаете ли Ха познай,мисля ,че RC абсолютно прав,все пак знам какво,колко и откога са помагали RC и Филипов/е наистина в българските форуми понякога на Светослав Филипов тонът му е малко по-меко казано препоръчителен/, а от Вас все още не сме видели нищо,така,че ако искате да сте в услуга на всички колеги заповядайте в който искате български форум,всички ние мисля,че ще се учим докато сме живи.Извинявам се на всички за отклонението но вече по всички такива форуми в България започва едно заяждане,което мисля,че не е нормално между колеги/защо когато се срещаме примерно в руските се държим по колегиално/ _________________ Димитър |
|
|
 |
Ха Познай Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 19, 2004 22:09 Заглавие: За любимите цитати на ЕЛП и г-нФилипов |
|
|
| Колеги на коко съм си преценил да му отговоря по и-меил лично.Защо ли- нарочно въпреки че все пак сме във форум.Защото това толкова е и форум.Просто не всички заслужават да получават информация за дадени тънкости в ремонта на телевизорите.Г-н Филипов и ЕЛП примерно.За тях отзад на капака на един телевизор си пише-за нетехнически подготвени лица -дотук!Ако някой не знае кой грундиг от 100херцовите има видеомодул и кой е с това tda значи не му е мястото тук.Значи първо да прочете някоя книжка и някоя схема да погледа сетне да направи някой телевизор-па накрая да идва тук във форума.И без това тази информация само ще им навреди-не ще разберат за какво говоря.Прочетете техните препоръки и ще се убедите в това.Некви безсмислици само пишат като "моля обяснете по-точно",колко по-точно бе?Освен да ви кажат и как да си го оправят проблема.Ами то тогава те за какво са въобще? |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 20, 2004 14:19 Заглавие: |
|
|
Абе като не ти харесва кво правиш на тоя фурум "бе" г-н Ха познай - koki80 ?
И като влизаш нерегистриран по добре си скрии IP та не се знае кой пише и кой отговаря да не те скръцне нещо както си почнал да се заяждаш - някой разбират.
Опитай ако можеш ?  |
|
|
 |
|