| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamensl Site Admin
|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2003 16:15 Заглавие: PhotoClip DM 334 |
|
|
Знае ли някой дали този фотоапарат ще бъде толкова добър, колкото изглежда и пише и на каква цена се очаква да се появи
http://www.daisymm.com/l/en/cameras/dm334.htm |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 17:30 Заглавие: Re: PhotoClip DM 334 |
|
|
ako ti triabva za profesionalna fotografia e dobre da probvash i po-skypite modeli na drugi izvestni proizvoditeli, no DM334 e s otnositelno visoko kachestvo za cenata na koiato se predlaga, ima mnogo ekstri i e chuvstvitelno po-dobar ot predishnite modeli cifrovi aparati na DM, haresva mi i bih go preporychal na priatel:)
Пиши на кирилица
showMANiak |
|
|
 |
FESTA Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 19, 2005 19:31 Заглавие: |
|
|
DM Daisy multimedia e balgarska firma vse pak bez da znam za koi to4no digital stava duma moga da vi kaja 4e e evtin pone sprqmo sony samsung da ne govorim za olimpus i profesionalni aparati s naduti ceni koito imat samo funkciq fotoaparat ;]
Пиши на кирилица
showMANiak |
|
|
 |
irc.bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 19, 2005 20:04 Заглавие: |
|
|
аз имам такав от година две с 64 мб памет и няма проблеми и е много добър в снимките и в клипчетата и както и мп3 плейър а сега има модел със радио цените са от 300-400 нагоре зависи колко памет искаш и кой модел няма да сгрешиш _________________ Тичай след мене а аз ще те настигна
 |
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 22:13 Заглавие: Re: PhotoClip DM 334 |
|
|
| Някой може ли да ми каже саит с ориентировьчни цени на цифрови камери??? Благодаря, предварително! |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |
|