Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PhotoClip DM 334

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plamensl
Site Admin

МнениеПуснато на: Сря Сеп 24, 2003 16:15    Заглавие: PhotoClip DM 334 Отговорете с цитат

Знае ли някой дали този фотоапарат ще бъде толкова добър, колкото изглежда и пише и на каква цена се очаква да се появи

http://www.daisymm.com/l/en/cameras/dm334.htm
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Нед Дек 21, 2003 17:30    Заглавие: Re: PhotoClip DM 334 Отговорете с цитат

ako ti triabva za profesionalna fotografia e dobre da probvash i po-skypite modeli na drugi izvestni proizvoditeli, no DM334 e s otnositelno visoko kachestvo za cenata na koiato se predlaga, ima mnogo ekstri i e chuvstvitelno po-dobar ot predishnite modeli cifrovi aparati na DM, haresva mi i bih go preporychal na priatel:)
Пиши на кирилица Exclamation
showMANiak
Върнете се в началото
FESTA
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Сря Яну 19, 2005 19:31    Заглавие: Отговорете с цитат

DM Daisy multimedia e balgarska firma vse pak bez da znam za koi to4no digital stava duma moga da vi kaja 4e e evtin pone sprqmo sony samsung da ne govorim za olimpus i profesionalni aparati s naduti ceni koito imat samo funkciq fotoaparat ;]
Пиши на кирилица Exclamation
showMANiak
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
irc.bg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Яну 19, 2005 20:04    Заглавие: Отговорете с цитат

аз имам такав от година две с 64 мб памет и няма проблеми и е много добър в снимките и в клипчетата и както и мп3 плейър а сега има модел със радио цените са от 300-400 нагоре зависи колко памет искаш и кой модел няма да сгрешиш
Гост
Гост

МнениеПуснато на: Пет Мар 18, 2005 22:13    Заглавие: Re: PhotoClip DM 334 Отговорете с цитат

Някой може ли да ми каже саит с ориентировьчни цени на цифрови камери??? Благодаря, предварително!
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Мар 18, 2005 22:28    Заглавие: Отговорете с цитат

http://911.bg/a2/large.asp http://www.best.bg/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети