| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tito_trifonov Опитен потребител

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 116 Местожителство: София, Благоевград
|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 18:09 Заглавие: Flash на SonyEricsson K800i |
|
|
Сонито ми прави много проблеми. Забива и сам се рестартира по 100 пъти на ден. Един приятел ми каза че след като е преинсталирал софтуера му, същия проблем е изчезнал. Е искам да пробвам да сложа наново софтуера. Ако някой го е правил преди, нека да напише впечатленията си и разбира се как го е направил  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 19:36 Заглавие: |
|
|
Обърни се към сервиз. Нямаш нужната подготовка.
За тези, които ще почнат да философстват що е то комунизъм и има ли почва у нас да му прегледат мненията, както аз направих и тогава да дават акъл. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 14, 2009 20:03 Заглавие: |
|
|
По-добре да му го "сложат" в сервиза Софтуера де  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 11:54 Заглавие: |
|
|
Така..... Понеже никой не пожела да помогне реших да действам сам. Още повече имайки предвид, че Филипов ме прати на сервиз и по този начин още повече ме "запали" да се пробвам.
Поразрових в Google и попаднах на това:
http://www.topsony.com/forum/phone-xs-xc-xs-gflash-f32/xs-3-1-guide-flashing-customizing-recovering-t6671.html
Флашнах си Сонито с програмата, както е обяснено стъпка по стъпка и сега е пушшшка! Сега съм с версия на firmware-a R8BF003 и съм повече от доволен.
Да не говорим че е имало много по лесен начин тук:
http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice?lc=bg&cc=bg
Тук става въпрос за update на firmware-а но ефекта предполагам ще е същия... пробвахме с едно друго Сони и се Ъпдейтна до същта версия R8BF003.
Относно моите мнения, за които стана въпрос, ще кажа само, че съм тук във форума най-малкото за да науча нещо от вас. Мисля че от както влизам тук, съм научил много и съм благодарен на хората които са се отзовавали на питанията ми. Нали това е една от главните идеи на форума все пак. Принципно се занимавам главно с наука, и имам известна симпатия към електрониката, наследена предполагам от факта, че съм завършил електро техникум Ето дотам ми се простират възможностите, но държа да отбележа че когато се заема с нещо гледам да го докарам до край...... сам. Щото ми е интересно и ми се занимава, за това и питам тука
Филипов, сигурен съм че си се опитал да ми спасиш телефона, за това ме прати на сервиз, за което ти благодаря. Но имай предвид, че бях наясно с риска и в сервиз няма да отиде ако ще да го утрепя. Идеята ми е да си го оправя сам. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 13:31 Заглавие: |
|
|
Ами браво Въпроса е колко време си изгуби  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 14:01 Заглавие: |
|
|
| 30 мин. с търсенето и инсталирането. Е.... попрочетох малко коментари по форумите и друга литература, но поне вече знам как да си го направя. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 14:38 Заглавие: |
|
|
Понеже си от малцинството (никакви асоциации с етническото)
| tito_trifonov написа: | | Поразрових в Google... |
-най-малкото за това заслужаваш поздравления!!
Времето си е твое! Успехи!! |
|
|
 |
|