Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Flash на SonyEricsson K800i

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tito_trifonov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София, Благоевград

МнениеПуснато на: Съб Ное 14, 2009 18:09    Заглавие: Flash на SonyEricsson K800i Отговорете с цитат

Сонито ми прави много проблеми. Забива и сам се рестартира по 100 пъти на ден. Един приятел ми каза че след като е преинсталирал софтуера му, същия проблем е изчезнал. Е искам да пробвам да сложа наново софтуера. Ако някой го е правил преди, нека да напише впечатленията си и разбира се как го е направил Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Ное 14, 2009 19:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Обърни се към сервиз. Нямаш нужната подготовка.

За тези, които ще почнат да философстват що е то комунизъм и има ли почва у нас да му прегледат мненията, както аз направих и тогава да дават акъл.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Съб Ное 14, 2009 20:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Smile По-добре да му го "сложат" в сервиза Smile Софтуера де Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tito_trifonov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 16, 2009 11:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Така..... Понеже никой не пожела да помогне реших да действам сам. Още повече имайки предвид, че Филипов ме прати на сервиз и по този начин още повече ме "запали" да се пробвам.
Поразрових в Google и попаднах на това:
http://www.topsony.com/forum/phone-xs-xc-xs-gflash-f32/xs-3-1-guide-flashing-customizing-recovering-t6671.html
Флашнах си Сонито с програмата, както е обяснено стъпка по стъпка и сега е пушшшка! Сега съм с версия на firmware-a R8BF003 и съм повече от доволен.

Да не говорим че е имало много по лесен начин тук:
http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice?lc=bg&cc=bg

Тук става въпрос за update на firmware-а но ефекта предполагам ще е същия... пробвахме с едно друго Сони и се Ъпдейтна до същта версия R8BF003.

Относно моите мнения, за които стана въпрос, ще кажа само, че съм тук във форума най-малкото за да науча нещо от вас. Мисля че от както влизам тук, съм научил много и съм благодарен на хората които са се отзовавали на питанията ми. Нали това е една от главните идеи на форума все пак. Принципно се занимавам главно с наука, и имам известна симпатия към електрониката, наследена предполагам от факта, че съм завършил електро техникум Smile Ето дотам ми се простират възможностите, но държа да отбележа че когато се заема с нещо гледам да го докарам до край...... сам. Щото ми е интересно и ми се занимава, за това и питам тука Smile

Филипов, сигурен съм че си се опитал да ми спасиш телефона, за това ме прати на сервиз, за което ти благодаря. Но имай предвид, че бях наясно с риска и в сервиз няма да отиде ако ще да го утрепя. Идеята ми е да си го оправя сам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пон Ное 16, 2009 13:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами браво Smile Въпроса е колко време си изгуби Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tito_trifonov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 16, 2009 14:01    Заглавие: Отговорете с цитат

30 мин. с търсенето и инсталирането. Е.... попрочетох малко коментари по форумите и друга литература, но поне вече знам как да си го направя.
Върнете се в началото
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 16, 2009 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Понеже си от малцинството (никакви асоциации с етническото)
tito_trifonov написа:
Поразрових в Google...

-най-малкото за това заслужаваш поздравления!!
Времето си е твое! Успехи!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети