| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 9:00 Заглавие: Пушене на лула... |
|
|
Във връзка с очаквания скок на цигарите от нова година се ориентирам към лула. Моля ако има някой в форума който пуши лула да сподели опит,каква лула ползва, колко и как е пълни, какъв тютюн и филтри купува. _________________ Похвалени ще бъдат чистите по сърце. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 9:15 Заглавие: |
|
|
Ти първо пробвай дали ти понася.Боли глава,като от пура.Някои хора де.Аз не съм усетил подобен ефект.Но съм и пушил малко лула.
Между другото-предварително ще помоля темата да върви по същество и да не се превръща в поредния дебат "за/против" тютюнопушенето/пушачите.
Всякакви подобни коментари ще бъдат безжалостно трити от моя милост.Пиша го това последното щото предполагам какво ще стане,а и съм се нагледал на подобни теми по други форуми и как са се развивали. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 9:28 Заглавие: |
|
|
За сега нямям главоболие,и други странични фактори,освен че си горя палеца докато е разпалвам,и е станал като на костенурка кожата В началото ми пареше на езика,но друго нищо не съм усетил.Често гасне това е проблема.Бях чел някъде че пълненето трябвало да бъде много леко опреличавайки го на първи път с девственица  _________________ Похвалени ще бъдат чистите по сърце. |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 9:47 Заглавие: |
|
|
Виждал съм специални запалки за лула - пускат пламъчето настрани спрямо основния корпус на лулата и са като т.нар. "горелки" изкарват газта на силна струя. Така няма да си гориш пръстите.
Къде се продават - незнам - питай в някой по-гъзарски магазин за цигари/тютюни и други. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 10:49 Заглавие: |
|
|
Аз от два месеца карам на лула. Изискването е тютюна да не е от евтините, защото тогава наистина боли глава и може да се стигне до отказ от този навик . Неудобството е че заема повече място а и тютюн постоянно трябва да носиш в себе си. |
|
|
 |
bobo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 17:22 Заглавие: |
|
|
А, защо не пробваш да си свиваш цигари? Има едни машинки дето ги навиват почти автоматично - верно малко е неудобно, ама е като пълненето на лула, пък и си спасяваш пръстите. Може и едно цигаре да си вземеш - ето ти и филтър . |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 18:32 Заглавие: |
|
|
Това с лулата според мен за хора дето имат много свободно време и биволски нерви.Общо взето цялото пушене се състои в това да разпалваш лулата и да я дебнеш да не загасне.Иначе си е шик да пушиш някой хубав холандски тютюн ,имаше един Клан ,ама дали го има и сега и дали е холандски
Аз за сега си пуша бяло Боро хем е хубаво хем струва колкото Викторито. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
grizzly Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2009 19:36 Заглавие: |
|
|
Лулата си е голям масраф. Иска си време и грижи. Накрая плюс лулата пушиш и цигари от мързел. Има и привикване. Едно време 2 години пушех лула като си гълтах пушека. После се оказа че си изпуших цяла дебела пура Хенри Ъпман с гълтане без проблем (пуши се около час) и тогава се уплаших за себе си и спрях лулата. За съжаление останаха цигарите.
По въпроса със самоделните цигари - в момента пафкам такива чат-пат. Продават се празни гилзи с филтър и тютюн за свиване. Но не излиза по-евтино. Сметнали са го. Обаче удоволствието е незаменимо. Плодовите тютюни ЕКСЕЛЕНТ са много меки и приятни. Освен това миришат хубаво и за околните. |
|
|
 |
|