|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 21:33 Заглавие: |
|
|
Знам, че ако поръчам доставката така, че аз да си я взема от офиса на куриерската фирма е по- евтино, но няма разлика от ситуацията ако поръчам в магазина нещо, което липсва в момента и трябва да ходя втори път за да си го получа. Ако бях във Враца (примерно, или град с офис) е супер решение, но за мен не е така. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 21:51 Заглавие: |
|
|
ivankrivodol, поста ми не беше адесиран към теб (за това съм и наблегнал на определени думички), а по принцип. Имам основания да считам, че не се обръща внимание на някои неща.
Просто за сведение на аудиторята. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 22:50 Заглавие: |
|
|
За същия процент говоря и аз по-горе,който варира от 1 до 2,4% от наложения платеж при различните куриери и общо взето оскъпява със стотинки(освен при пратки с голям наложен платеж).
Редовно ползвам UPS,DPD и кво ли още не и редовно плащам транспорт на пратка 50-100-150лв. и отгоре.Не съм тръгнал да се оплаквам.За таксите по банковите преводи към чужди банки да не говоря...Почне ли да ме бърка левче надолу или нагоре-по-добре да ударя кепенците. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 23:25 Заглавие: |
|
|
Малииии ... ма му налетяхте...
Сити Експрес http://www.city-express.com/drugi.html
Минимум 8.40 + 1.80. Ако го иска бързо плюс 22.80. Иначе, когато им дойде музата...
ИнТайм. София > Криводол. 8.94 за 1 килограм за 3 дни и 8% такса гориво и не можах да хвана край за наложния платеж.
Тип Топ ... доставка за 2 дни 12.50! Наложен платеж 1.5%. 2 лева и 50 стинки ако куриерът е пил кафе при теб?!?!
И т.н. Повечето търгаши си работят с определена куриерска фирма и "т'ва е полужението, баце!" Доводите им са от "си ми дават парите", до "ебал съм ги другите, то'а ми е брат'чед".
За даването на парите даже и солидна фирма от бранша изглеждаше смешна в мрънкането по темата. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 23:35 Заглавие: |
|
|
Много велики фирми си напоизбрал.
Темата не е съвсем за това, но ти да си кажеш в типичния си стил.
Твоя манталитет същия ли беше докато ... ? |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 23:54 Заглавие: |
|
|
ЕКОНТ-2,4% за наложен платеж.Пратка 10 кг. на стойност 800 лева-общо около 35 кинта!По пощата-2-3 пъти по-евтино!Отделно ще пиша за ЛЕОН-АМА куриер.Пернишките кюмюрджии Ако все още някъде работят-просто не се връзвайте да ги ползвате!Горите отвсякъде! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 0:00 Заглавие: |
|
|
Ми на мен от комета като ми пратиха по спиди до офис на следващия ден доставката ми беше 6.40 някъде но имаше и застраховка. А преди това пак си бях поръчал пак от комет пак по спиди пак за един ден (даже за събота и беше 6лв). Последно от петров електроника до адреса на работата пак 6лв - 5.96 доставка и застр. премия 0.04лв.
http://spicture.hit.bg/speedy.JPG |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 0:42 Заглавие: |
|
|
От КОМЕТ по СПИДИ-СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!Пише го във формуляра за поръчка! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 0:47 Заглавие: |
|
|
Специално за RC. Продавачът/изпращачът обичайно определя с кого да си изпрати стоката. Учудващо или не, но много от магазините в София използват точно тези "велики" фирми.
Какво общо има менталитетът ми, ми беше трудно да схвана. Спорът, доколкото разбирам, се води за това, дали е възможно едно дистанционно до Криводол да удари 12 лева доставка. Отговорът е, да, може. Препоръки за планиране на разходите едва ли са уместни, при положение, че магазинерът си е наумил да го прати с фирма 6 без 10 ... примерно.
Опитай да си купиш нещо от Комет с пазарлък за доставката различен от Спиди или Еконт. Става, ама като кихнеш 3 кинта за банков превод и изпратиш бордерото по факса. Сега ще ми разясниш за това, как си защитавали интересите и т.н.
Тук вече менталитетът ми ще отговори на очакванията ти. Обичайно ме боли шмайзера за евентуални проблеми, чужди от моите. Точно колкото някой го боли за моите. Баланс в природата...
Опа .... чакай, че се зачетох и в последния коментар на Дитроникс. Я специално за Комет се пробвай да ти пратят стока по Спиди с получаване в офис. Отстъпката е 15%. Ще ти я пратят, ама друг път. Ако щеш им пиши в забележките, ако щеш телефон им бий. Те си знаят. На адреса! Точка. Ако и да ти е ясно, че на този адрес и кучето вече е скъсало синджира от глад, ама де да го обясниш. Махни, че си взимаш пратката пак от офиса (много по-удобно е за всеки), ами и губиш телефонното обаждане ... щото е до адрес. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 1:00 Заглавие: |
|
|
| Наскоро си поръчах две книги на стойност 30 лв. От София до Ботевград за 2.90 лв. фирмата беше D & D express |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|