|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:14 Заглавие: |
|
|
Поръчах нещо (неща) но не дистанционно - за него ще проверя утре лично, а за двете поръчани неща ще пиша и то с подробности (в смисъл тегло и колко е доставката - иначе не са обемисти изощо), като дойдат. На тия работи им се бях наканил отдавна - едното го има във Враца на цена точно като при Петров + обичайната цена за доставка, която описват повечето от "опонентите" ми ( ). Иначе си го има в наличност на витрината, не е като да чакаш да ти го донесат. Второто не го намирам във Враца изобщо. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:30 Заглавие: |
|
|
Иване,не сме "опоненти"-чисто и просто искам да се изяснят нещата.Не може всеки втори купувач от хората които си нямат много-много понятие от онлайн-покупки,като му кажа че ще си получи,каквото желае с куриер и да вика "Ааа не искам.Те куриерите са скъпи и искат 15-20лв. за да доставят едно чипче".
А колкото до цените на частите-те са много относително нещо и въобще не зависят само от надценката на търговеца... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:35 Заглавие: |
|
|
За това писах в кавички. И аз искам да са ясни нещата затова и поръчах, не че ми бяха притрябвали тия неща. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 19:55 Заглавие: |
|
|
Днес 11.03.2010 г. в 16.39 най- после пристигна поръчаното от мен. Стойността на доставката е 7.82, освен това има и 0.12 лв. застраховка. Като за пакет (бруто) 0.600 кг. цената си я бива Доставката беше с фирмен пикап на куриерската фирма. Да кажем, че си коригирам мнението за цените на доставка, с което се и извинявам на някой, ако се е почувствал засегнат. Приятна вечер на всички!  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|