|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2005 10:12 Заглавие: |
|
|
| На "Thomson" лазерите са си на "Thomson" Светла продава за 55 лева 2 модела заедно с моторите,механизма,главата и платката с чиповете..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Новака Нов потребител

Регистриран на: 06 Апр 2005 Мнения: 10 Местожителство: Планетата на маймуните
|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 22:25 Заглавие: |
|
|
През 98 си зех ена уредба СОНИ 2Х130 вата много силна до скоро я разтягах до края но пред около седмица ена сутрин станах пуснах act a fool колоните подскочиха два пъти и се пръснаха ама и те вече си имаха години купих ени 2Х150 и един 425 ватов усилвател с бас каса 950вата и ся събарям блока иначе на СОНИ уредбите са най хубай ако ги подържаш ама ако не си пускал СД и Касета от както си я купил ооохххооо аз я ползвам за радио и усилвател към компа и ми върши супер работа и до ся не ми е праила проблеми (да чукам на дърво) но се пак зависи ква ше я уцелиш!! _________________ Животът не се мери с броя вдишвания които правим,а с броя моменти които спират дъха!!!
 |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 10:40 Заглавие: |
|
|
знаете ли вземах си ресивър str de 197 2х100 и съм много доволен от звука усилва се до 74 но на 60 ми се късат мустаците иначе след като се скъса мустака решик да го понапъна докрай и издуха 20 ватова пищялка одт резната на 6 кхц баси машината
но вади много готин звук и е с транзистори ужасно съм доволен дано да не се налага да отварям тема в ремонтите  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2005 21:54 Заглавие: |
|
|
Лошото е че сега се търси евтиното и така се произвеждат упростени и некачествени продукти. За това оставам с впечатлението че по-старото е по-хубаво, щото китаеца всяка година маха по едно винтче.
Е сега вече се старае да прави с чопчета да не се оръсва с винтчета.
Сега ползва пластмаса а не метал... що няма цигани в китай ????
ми там жиците са тънички-тънички няма какво да крадят циганите :Р
Моя TEAC (Р3200) е със глава SAMSUNG а другия по-хубавия (Р3400) е със глава SANYO. Айде да не го хваля толкова, все пак не свирил много повече си почива . Доста съм се чудил защо е направен толкова голям, а просто свири муз.дискове но явно има смисъл. Сегашните устройства са малки но нещо се узорват повечко. За мен старото е по-надеждно. Сега дали е TEAC, SONY, NEC, SAMSUNG все ще е правено в някоя жълта страна (обикновено Малайзия или Тайван) и няма да отрая дълго.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|