Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Впечатления от уредбите на SONY?!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 01, 2005 10:12    Заглавие: Отговорете с цитат

На "Thomson" лазерите са си на "Thomson" Светла продава за 55 лева 2 модела заедно с моторите,механизма,главата и платката с чиповете.....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Новака
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Планетата на маймуните

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2005 22:25    Заглавие: Отговорете с цитат

През 98 си зех ена уредба СОНИ 2Х130 вата много силна до скоро я разтягах до края но пред около седмица ена сутрин станах пуснах act a fool колоните подскочиха два пъти и се пръснаха ама и те вече си имаха години купих ени 2Х150 и един 425 ватов усилвател с бас каса 950вата и ся събарям блока Very Happy Very Happy Very Happy иначе на СОНИ уредбите са най хубай ако ги подържаш ама ако не си пускал СД и Касета от както си я купил ооохххооо аз я ползвам за радио и усилвател към компа и ми върши супер работа и до ся не ми е праила проблеми (да чукам на дърво) но се пак зависи ква ше я уцелиш!!
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Апр 07, 2005 10:40    Заглавие: Отговорете с цитат

знаете ли вземах си ресивър str de 197 2х100 и съм много доволен от звука усилва се до 74 но на 60 ми се късат мустаците Twisted Evil иначе след като се скъса мустака решик да го понапъна докрай и издуха 20 ватова пищялка одт резната на 6 кхц баси машината Shocked
но вади много готин звук и е с транзистори ужасно съм доволен дано да не се налага да отварям тема в ремонтите Wink
Върнете се в началото
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Чет Юли 07, 2005 21:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Лошото е че сега се търси евтиното и така се произвеждат упростени и некачествени продукти. За това оставам с впечатлението че по-старото е по-хубаво, щото китаеца всяка година маха по едно винтче.
Е сега вече се старае да прави с чопчета да не се оръсва с винтчета.
Сега ползва пластмаса а не метал... що няма цигани в китай ????
ми там жиците са тънички-тънички няма какво да крадят циганите :Р
Моя TEAC (Р3200) е със глава SAMSUNG а другия по-хубавия (Р3400) е със глава SANYO. Айде да не го хваля толкова, все пак не свирил много повече си почива . Доста съм се чудил защо е направен толкова голям, а просто свири муз.дискове но явно има смисъл. Сегашните устройства са малки но нещо се узорват повечко. За мен старото е по-надеждно. Сега дали е TEAC, SONY, NEC, SAMSUNG все ще е правено в някоя жълта страна (обикновено Малайзия или Тайван) и няма да отрая дълго. Rolling Eyes
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети