Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV KTN-14AVS шаси-KD-005A - избива зеленото
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2010 20:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Те всички които могат да държат поялник (за дръжката, не за човката) се пишат "колеги" Станиславе!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
user512
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2010 22:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Станиславе (токио) не плюй колегите !!! Момчето сега се учи.А като знам ти как се усираш не ми се говори града е малък Ако искаш да правиш имидж във форума е друга работа.Защо на семинарите на К&К задаваш тъпи въпроси като си толкова компетентен?
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2010 22:04    Заглавие: Отговорете с цитат

user512 написа:
Станиславе (токио) не плюй колегите !!! Момчето сега се учи.А като знам ти как се усираш не ми се говори града е малък Ако искаш да правиш имидж във форума е друга работа.Защо на семинарите на К&К задаваш тъпи въпроси като си толкова компетентен?

arcov, с колко ника мислиш да участваш във форума?
Поне да беше ползвал друго IP и и-мейл при регистрацията,господин Много Умний! Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 16, 2010 23:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Който и да си там :
Цитат:
Момчето сега се учи

Верно!!! Специално телевизорите за има-нема две години ги усвоява с бързи темпове.... А се почна от това къде се намират видеоусилвателите и що е това. ... Разбра, че има файлообменник към форума, как се свалят мултипарт-файлове. ... А, да не изброявам други големи стъпки... Ако те не мързи мож да поразгледаш историята на един сервизен техник. Вероятно още не се е снабдил с осцилоскоп, но и това ще е...
Само още не е схванал как се търсят схеми, иначе отдавна да бе забравил за проблема. Ама всичко с времето си... Специално в една подобна тема ЗАЯВИ , че помощ от мен Не иска!
...
Та така. Праиш един сервиз и ставаш "колега" в съсипията на битова техника Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Technician
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2010 10:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Брее гледай ти какви работи се написаха за отрицателно време,явно ще обсъждаме кой какъв е а няма да правим телевизор.
Отговарям първо на "Bojilov" -
Когато работи нормално и на трите катода има по 105-110V.
Когато картината стане жълтеникава на червеното и на зеленото има по 105-110V а на синьото е 160V.
Отговарям на другите който явно нямат работа и се чудят какво да правят та пишат поеми и дават мнения от който сигурно трупат "точки и клиенти" Very Happy
"Tokio"- при теб преди 3-4 месеца носих едно LCD гаранционно за ремонт и то два пъти го носих за 2 месеца,върнахте ми го със изподраскан преден панел но аз си замълчах защото все пак сме колеги във кавички.И задай си въпроса защо хората носят телевизорите си при мен след като си "най-известния сервиз в града".
"Pamporov"- щом си приятел на "Tokio" го оставям без коментар,явно ти си се родил научен - Very Happy
"emoome" - ти явно страдаш от някакъв комплекс за величие,разбрaхме вече че си "най-добрия във форума"
"user512" - без коментар.
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2010 10:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Technician написа:
...."Pamporov"- щом си приятел на "Tokio" го оставям без коментар,явно ти си се родил научен.....

Не, не сме приятели, просто сме се виждали няколко пъти с него. Но всеки може да прочете неговите и твоите постове във форума и да си направи изводи. А да се учиш "в движение" върху уредите на клиентите......не го приемам за нормално.
Върнете се в началото
Technician
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2010 10:23    Заглавие: Отговорете с цитат

"Pamporov"
Ами и аз не приемам за нормално да си даваш мнението след като не съм ти го искал,но дано спечелиш повече клиенти по тоя начин.
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2010 10:49    Заглавие: Отговорете с цитат

user51 Въобще не си мисли ,че K&K са единствения сервиз в България и трябва всички ние останалите да се съобразяваме с това какво са казали и какво не.
Technician преди да плюеш наред бих ти казал, че с тоя елементарен дефект щом не може да се справиш не би могъл и да даваш оценки ,за хора които са много по напред от теб с материала.
Това е дефект за 15 минути .
Technician
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2010 11:02    Заглавие: Отговорете с цитат

"pepi_voinishki1957" -ти май четеш между редовете или само това което ти отърва,можеше да помогнеш вместо да се изказваш неподготвен.
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 17, 2010 11:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Technician написа:
... дано спечелиш повече клиенти по тоя начин.
По "този начин", като пиша във форума, не разчитам да печеля клиенти. Аз клиентите си ги спечелвам по по-друг начин... Wink А искаш или не искаш, щом си писал във форум, бъди готов да посрещнеш всякакви мнения, има си и поговорка - "каквото повикало-такова се и обадило!".
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети