| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 20:54 Заглавие: |
|
|
| Те всички които могат да държат поялник (за дръжката, не за човката) се пишат "колеги" Станиславе! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
user512 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 22:01 Заглавие: |
|
|
| Станиславе (токио) не плюй колегите !!! Момчето сега се учи.А като знам ти как се усираш не ми се говори града е малък Ако искаш да правиш имидж във форума е друга работа.Защо на семинарите на К&К задаваш тъпи въпроси като си толкова компетентен? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 22:04 Заглавие: |
|
|
| user512 написа: | | Станиславе (токио) не плюй колегите !!! Момчето сега се учи.А като знам ти как се усираш не ми се говори града е малък Ако искаш да правиш имидж във форума е друга работа.Защо на семинарите на К&К задаваш тъпи въпроси като си толкова компетентен? |
arcov, с колко ника мислиш да участваш във форума?
Поне да беше ползвал друго IP и и-мейл при регистрацията,господин Много Умний!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 16, 2010 23:40 Заглавие: |
|
|
Който и да си там :
| Цитат: | | Момчето сега се учи |
Верно!!! Специално телевизорите за има-нема две години ги усвоява с бързи темпове.... А се почна от това къде се намират видеоусилвателите и що е това. ... Разбра, че има файлообменник към форума, как се свалят мултипарт-файлове. ... А, да не изброявам други големи стъпки... Ако те не мързи мож да поразгледаш историята на един сервизен техник. Вероятно още не се е снабдил с осцилоскоп, но и това ще е...
Само още не е схванал как се търсят схеми, иначе отдавна да бе забравил за проблема. Ама всичко с времето си... Специално в една подобна тема ЗАЯВИ , че помощ от мен Не иска!
...
Та така. Праиш един сервиз и ставаш "колега" в съсипията на битова техника  |
|
|
 |
Technician Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 10:10 Заглавие: |
|
|
Брее гледай ти какви работи се написаха за отрицателно време,явно ще обсъждаме кой какъв е а няма да правим телевизор.
Отговарям първо на "Bojilov" -
Когато работи нормално и на трите катода има по 105-110V.
Когато картината стане жълтеникава на червеното и на зеленото има по 105-110V а на синьото е 160V.
Отговарям на другите който явно нямат работа и се чудят какво да правят та пишат поеми и дават мнения от който сигурно трупат "точки и клиенти"
"Tokio"- при теб преди 3-4 месеца носих едно LCD гаранционно за ремонт и то два пъти го носих за 2 месеца,върнахте ми го със изподраскан преден панел но аз си замълчах защото все пак сме колеги във кавички.И задай си въпроса защо хората носят телевизорите си при мен след като си "най-известния сервиз в града".
"Pamporov"- щом си приятел на "Tokio" го оставям без коментар,явно ти си се родил научен -
"emoome" - ти явно страдаш от някакъв комплекс за величие,разбрaхме вече че си "най-добрия във форума"
"user512" - без коментар. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 10:19 Заглавие: |
|
|
| Technician написа: | | ...."Pamporov"- щом си приятел на "Tokio" го оставям без коментар,явно ти си се родил научен..... |
Не, не сме приятели, просто сме се виждали няколко пъти с него. Но всеки може да прочете неговите и твоите постове във форума и да си направи изводи. А да се учиш "в движение" върху уредите на клиентите......не го приемам за нормално. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 10:23 Заглавие: |
|
|
"Pamporov"
Ами и аз не приемам за нормално да си даваш мнението след като не съм ти го искал,но дано спечелиш повече клиенти по тоя начин. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 10:49 Заглавие: |
|
|
user51 Въобще не си мисли ,че K&K са единствения сервиз в България и трябва всички ние останалите да се съобразяваме с това какво са казали и какво не.
Technician преди да плюеш наред бих ти казал, че с тоя елементарен дефект щом не може да се справиш не би могъл и да даваш оценки ,за хора които са много по напред от теб с материала.
Това е дефект за 15 минути . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 11:02 Заглавие: |
|
|
| "pepi_voinishki1957" -ти май четеш между редовете или само това което ти отърва,можеше да помогнеш вместо да се изказваш неподготвен. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2010 11:05 Заглавие: |
|
|
| Technician написа: | | ... дано спечелиш повече клиенти по тоя начин. | По "този начин", като пиша във форума, не разчитам да печеля клиенти. Аз клиентите си ги спечелвам по по-друг начин... А искаш или не искаш, щом си писал във форум, бъди готов да посрещнеш всякакви мнения, има си и поговорка - "каквото повикало-такова се и обадило!". |
|
|
 |
|