|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DIGITall Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 22:03 Заглавие: НЧУ на мощност! |
|
|
Здравейте!
Аз съм студент, втори курс в ТУ, Електроника, и сега изучавам дисциплината Аналогова СхемоТехника (АСТ) и за края на семестъра трябва да предам Курсова работа на тема "НЧУ на мощност" със зададени ми стойности на някои параметри. Трябва да избера подходяща схема (от няколко, които намеря), да обесня, защо съм избрал точно тази, от останалите, схема, да направя изчисления и да подбера подходящи елементи за схемата. Но проблема ми е, че досега съм учил Икономика и признавам си ми е доста трудно да се справям с електрониката..
Молбата и въпросът ми към вас е, можете ли да ме насочите към подходящи за целта ми сайтове или помощна книжна литература, тъй като искам сам да се справя със проекта, а началото ми се струва доста трудно .
Благодаря на тези, които ще ми помогнат! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 23:23 Заглавие: |
|
|
Намери книгите на Атанас Шишков - Полупроводникова техника част 1 и част 2 има от основите всичко обяснено, ще ти са полезни.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|