|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2010 21:24 Заглавие: |
|
|
| Аз също съм забеязъл и чувал от познати че БТК-то са абсолютни шибаняци!!!Аз съм на LINK bg от няколко месеца щото разкарах стария доставчик и тегля с 5000 кб от замунда примерно ,плащам по 25 кинта ама на предишния плащах по 10 пък макса беше 400 кб -определено съм доволен от тези! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2010 21:33 Заглавие: |
|
|
| hapy_boy_21 написа: | | На колко се е вързал модема на Upstream ? |
Беше малко над хиляда, не помня точно. Обаче когато и да погледна лога има по 3-4 реконектвания на ден. Ама си върви нормално. Иначе тия грешки при мен винаги ги има, но не толкова. В случая са най-голям брой, който съм виждал. |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2010 6:51 Заглавие: |
|
|
Проблеми с прекъсването нямам но тези грешки ги нямаше по-рано. Може кабела да е под вода, както каза Сашо. Ще видим. Ако днес пак кажат същото, пускам жалбата. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 17:39 Заглавие: |
|
|
След две седмици разтакаване по телефоните, се оказа, че за сега линията толкова можела да поддържа.
Аз това го знам от самото начало на проблема.
Утре пускам жалбата, не че очаквам по адекватен отговор, но поне се надявам да ми сменят чифта.
Сега разбирам колко опропастен може да бъде "българския" телеком и колко кадърни хора има в него. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 17:22 Заглавие: |
|
|
Без жалба, след поредното обаждане, този път направо казах на оператора да ми се смени чифта и резултата е:
Значи можело ... _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2010 23:57 Заглавие: |
|
|
То за моженето - може ама първо трябва да ти вдигнат нервите от глупости и да почакаш малко да от открият топлата вода. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 28, 2010 5:38 Заглавие: |
|
|
Ползвам почти всички услуги предлагани от Виваком ама последната им изцепка беше към лоялен клиент само за 10 лв./750 Мб. мобилен интернет . Речено сторено и подписано за година напред със ужким задължителните 30 лв. авансово предплащане . Още с първата фактура установявам , че съм на стандартен план за 20 лв. и до седмица намерих време да отида в офиса от където ми е продадена услугата . И там започва една чуденка защо така ме е приела системата а не като лоялен клиент . После ме помолиха да си платя 40 лв ( това е за месец назад и следващ период а ония 30 лв. те след втората фактура се връщали ) . И с това се съгласих ама като ме помолиха да си донеса договора щот трябвало да се преснеме и някъде си да се пратело копието за преразглеждане на договора вече спокойствието ми взе да ме напуска . Ако си подписал договора в друг град или от немъливост си го затрил жалнати майка и между другото ме помолиха да побързам щот щяла да излезе и следващата фактура за 20 лв. а това време за прераглеждане незнаели колко е. Иначе са толкова любезни да ме успокоят , че каквото и да платя докато ми се коригира договора щяло да ми се въща в следващите фактури ама пари наръка няма връщане било то и по тяхна грешка . _________________ Иво Банов |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 28, 2010 8:17 Заглавие: |
|
|
При мен е лошото, че друг доставчик няма. Е има още два но честно казано не ги броя за такива.
Единия е местната кабеларка. За нета и просто да не говорим.
Другия предлага безжично, ама само зареждане на страници.
Поне като са монопол Вивакомци тук, да си поддържат услугата качествена и в рамките на това, което си платил.
Ако имаше по-добри оферти за нет до сега да съм им бил шута на тези ... Че щях да си имам и основателна причина и нямаше да плащам неустойки.
Е вече нямам основателна причина ...  _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Авг 28, 2010 8:36 Заглавие: |
|
|
Иво, то и аз имам едно такова на vivacom 10лв. 750мб... аналогична история 5 пъти ходих за 2 месеца да се разпраям с тях. Сега не съм го плащал от тогава тъй като намерих по-добра оферта и не го ползвам. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
federer_11 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2010 22:09 Заглавие: |
|
|
Ами да ви кажа в началото тръгнаха супер Виваком, реших че е всичко ОК, изглеждаха ми примамливи офертите им, ама и мен ме изнандват лошо в последните месеци!  _________________ DX-ers Bulgaria The Bulgarian Tech Forums - DXing, HighTech, Communications and more... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|