Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

БТК, BTC ADSL : гавра с клиента
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sword
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2010 21:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз също съм забеязъл и чувал от познати че БТК-то са абсолютни шибаняци!!!Аз съм на LINK bg от няколко месеца щото разкарах стария доставчик и тегля с 5000 кб от замунда примерно ,плащам по 25 кинта ама на предишния плащах по 10 пък макса беше 400 кб -определено съм доволен от тези!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2010 21:33    Заглавие: Отговорете с цитат

hapy_boy_21 написа:
На колко се е вързал модема на Upstream ?

Беше малко над хиляда, не помня точно. Обаче когато и да погледна лога има по 3-4 реконектвания на ден. Ама си върви нормално. Иначе тия грешки при мен винаги ги има, но не толкова. В случая са най-голям брой, който съм виждал.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2010 6:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблеми с прекъсването нямам но тези грешки ги нямаше по-рано. Може кабела да е под вода, както каза Сашо. Ще видим. Ако днес пак кажат същото, пускам жалбата.
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2010 17:39    Заглавие: Отговорете с цитат

След две седмици разтакаване по телефоните, се оказа, че за сега линията толкова можела да поддържа.
Аз това го знам от самото начало на проблема. Laughing
Утре пускам жалбата, не че очаквам по адекватен отговор, но поне се надявам да ми сменят чифта.
Сега разбирам колко опропастен може да бъде "българския" телеком и колко кадърни хора има в него.
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 27, 2010 17:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Без жалба, след поредното обаждане, този път направо казах на оператора да ми се смени чифта и резултата е:

Значи можело ...
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пет Авг 27, 2010 23:57    Заглавие: Отговорете с цитат

То за моженето - може ама първо трябва да ти вдигнат нервите от глупости и да почакаш малко да от открият топлата вода.
bamze
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Авг 28, 2010 5:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Ползвам почти всички услуги предлагани от Виваком ама последната им изцепка беше към лоялен клиент само за 10 лв./750 Мб. мобилен интернет . Речено сторено и подписано за година напред със ужким задължителните 30 лв. авансово предплащане . Още с първата фактура установявам , че съм на стандартен план за 20 лв. и до седмица намерих време да отида в офиса от където ми е продадена услугата . И там започва една чуденка защо така ме е приела системата а не като лоялен клиент . После ме помолиха да си платя 40 лв ( това е за месец назад и следващ период а ония 30 лв. те след втората фактура се връщали ) . И с това се съгласих ама като ме помолиха да си донеса договора щот трябвало да се преснеме и някъде си да се пратело копието за преразглеждане на договора вече спокойствието ми взе да ме напуска . Ако си подписал договора в друг град или от немъливост си го затрил жалнати майка и между другото ме помолиха да побързам щот щяла да излезе и следващата фактура за 20 лв. а това време за прераглеждане незнаели колко е. Иначе са толкова любезни да ме успокоят , че каквото и да платя докато ми се коригира договора щяло да ми се въща в следващите фактури ама пари наръка няма връщане било то и по тяхна грешка .
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 28, 2010 8:17    Заглавие: Отговорете с цитат

При мен е лошото, че друг доставчик няма. Е има още два но честно казано не ги броя за такива.
Единия е местната кабеларка. За нета и просто да не говорим.
Другия предлага безжично, ама само зареждане на страници.
Поне като са монопол Вивакомци тук, да си поддържат услугата качествена и в рамките на това, което си платил.
Ако имаше по-добри оферти за нет до сега да съм им бил шута на тези ... Че щях да си имам и основателна причина и нямаше да плащам неустойки.
Е вече нямам основателна причина ... Very Happy
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Съб Авг 28, 2010 8:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Иво, то и аз имам едно такова на vivacom 10лв. 750мб... аналогична история 5 пъти ходих за 2 месеца да се разпраям с тях. Сега не съм го плащал от тогава тъй като намерих по-добра оферта и не го ползвам.
federer_11
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 05, 2010 22:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами да ви кажа в началото тръгнаха супер Виваком, реших че е всичко ОК, изглеждаха ми примамливи офертите им, ама и мен ме изнандват лошо в последните месеци! Surprised Crying or Very sad Confused Mad
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Страница 14 от 18

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети