Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WKC 3650 КОД.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
shopov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2010 11:16    Заглавие: WKC 3650 КОД. Отговорете с цитат

Проц. D17011GFE93 SN e GR0822R0131246 . Трябва да се чете проца но имам само ПониПрог програматор и немога да намеря инструкции. Моля за помощ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2010 13:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето Тук и Тук малко за четене.Ако не си успял да дръпнеш схемата закаченето на проца,преди колегата да си изтрие поста ,за да можеш да го четеш-ще я закача.
shopov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2010 21:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Колега благодаря за помоща до тук , разгледах темите и разбирам че може с ПониПрог да се чете този проц. Схемата съм я истеглил от сайта на МОНИТОР и се опитвах преди да пусна темата да се свържа към проца но явно някаде съм бъркал. Настроих Понито да го чете като 24С02 свързах се към SDA / SCL шината но мисля че + и _ незнам как да свържа трябва ли да се откачват крачета. Там в тия теми се говори за някакъв диод но утре ще ги преглеждам отново. Моля подсказвайте какво пропускам.
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2010 8:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж последователноста-първо захранваш радиото,после се кънектваш към проца.За диода-моята приставка е с германиев диод-с друг не съм пробвал.Чел съм 2 такива ,но не с Пони,а с Ориндж.
danyguit2000
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Пет Сеп 24, 2010 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако срещнеш големи трудности,направо му вкарай код 0915
shopov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 24, 2010 20:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Резолтат от четенето на проца неусрешен. Вероятни причини:
1.Програматор от най простите с 1 транзистор.
2.Приставката я направих мисля без грешка .
3. Неправилно свързване.
Като пусна да чете , четенето тръгва и прекъсва като изписва Device not respording . По време на пробите в определен случай се изписваше грешка2 или3 и като натисна Power радиото тръгва и имах идея да го свържа към колата като го занеса заедно с акомолатора до колата и го свържа. Колега благодаря за този код но няма как да го накарам да излезнат чертичките . преди го държах цяла вечер и показа черти с светещо 6. Тогава вкарах КОД от един калколатор 0132 но не тръгна . Последно го държах включен 24 часа но черти не излизат. Ако ми дойде идея ще продължа да го боря.
P.P. Радиото тръгна с кода който ми даде колегата 0915 . Като го държах включен 30 часа излезнаха чертите. Колега tsuko и твоя пост ще е плезен за което блатодаря . И на всички.

Последната промяна е направена от shopov на Съб Окт 09, 2010 13:05; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2010 20:52    Заглавие: Отговорете с цитат

С тази антика и аз брах много ядове навремето ..... става и с ПониПрог бъди сигурен а това което ще ти напиша няма да го прочетеш в други форуми понеже всеки който е правил поне един такъв знае за какво става въпрос . . . а и ти вече предполагам Cool , но все пак след като вече си стигнал до тук а и смятам че ще е интересно и за други.За разлика от всички други касетофони които съм правил до сега този се чете и пише най добре след натискане на Power бутона даже доколкото си спомням много добри резултати имаше при задържане натиснат бутона и веднага след това read or write.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети